Címlap

Rajztanfolyamok

/ JAR rajzolás a jobbagyfélteke segítségéve

A jobb agyfélteke beindításával olyan produkciókat, műveket tudsz majd te is létre hozni, amelyekről még jelenleg nem is álmodsz… és ez most nem trükk, hanem a valóság! A jobb agyfélteke segít előhozni a művészi vénádat, amellyel látványos és világszínvonalú műveket tudsz alkotni, legyen szó akár rajzról, munkáról, nyelvtanulásról, táncról, tervezésről, főzésről vagy bármely egyéb a fantáziát erőteljesen igénylő dologról!

A B-art tanfolyamokon hozzáértő szakemberektől tanulhatod meg a módszert, amely utat nyit álmaid felszínre hozásához! Szeretné ha életében és munkájában a legjobbak között lenne?! A rajztudása frenetikus növelése mellett ebben segítünk Önnek: bármilyen szakmai (kiemelt helyen a fantáziát és kreativitást igénylő) tudás magas fokú fejlesztése; az önbizalom és a koncentrációs képességek erőteljes növelése; a nyelvi tudás (pl. angol) kényes részeinek egyedüli fejlesztése; hihetetlen teljesítmények felszínre hozása bárkiből, amely pihentető, relaxációs, lazító hatással ötvöződik!

Jelentkezni ország szerte a 06-30/85-25-423-as telefonszámon lehet, lehetőleg minimum 3-4 nappal a tanfolyam előtt (hangpostán üzenethagyásra, vagy visszahívós üzenetre nem válaszolunk)! A tanfolyam 3 napos, általában 2 hétvégi napot is érint. A napi beosztás változó, ezért érdemes figyelni a kiírást, vagy telefonon érdeklődni. Minden eszközt biztosítunk. Kisebb szünetek mellett, az teljes napos beosztásnál 1 ebéd szünetünk szokott lenni.

Ország szerte a helyszínekről a plakátok kiírása, valamint a weboldalunk alapján tudsz tájékozódni, vagy a 06-30/85-25-423-as telefonszámon!

Jelentkezés