B-art teszt

Professzionális agyfélteke teszt,

agy07

ami 100 területen vizsgálja az agyat!

 

Unod már a sablonos agyfélteke- és IQ teszteket, a trükkös képeket és a mozgó bábút? Megértjük... az semmit nem mond el az agyad jelenlegi állapotáról.

Konkrét kézzel fogható és részletes elemzést szeretnél? Egy új megközelítést?

Részletes információkat arról, hogy miben hol állsz a ranglétrán?

veronika01

 

Kiértékelés akár 1 órán belül a helyszínen!

 

hogyszeretned4 copy345px

 

Miért kellene ez a teszt?

1. Az igazi haszon (a tudás) pénzben nem mérhető és ez tényleg rengeteg információt közöl veled.

2. "A pontos diagnózis már 50% siker."

3. Eddig soha, sehol nem találhattál ilyen sokrétű és összetett tesztet, amely ennyi összefüggésben vizsgálja a jobb-bal agyfélteke munkásságát.

4. Egyszerű és mindenki meg tudja csinálni. Szórakoztató!

5. Személyre szabott feladatokkal tesztelünk, az életkor és egyéb összetevők figyelembe vételével.

6. Személyre szabottak így az eredmények is, amely jelentős segítség lehet bármely kérdésnél, szituációnál!

7. Olyan stílusú feladatokkal, kihívásokkal szembesítünk, amelyek fantasztikusan érdekesek és az agyad minden szegletét megmozgatják.

8. Több, mint 100 területet tudunk letesztelni!

agy06

Miért más ez a teszt, mint bármelyik?

1. Az IQ tesztek 3-4 féle képességet tesztelnek, ez a teszt akár 100 félét. Az IQ teszt lényege, hogy mit nem tudsz megcsinálni. Itt az, hogy mit tudsz és miként.

2. Eddig sehol nem volt ilyen részletes és sokrétű teszt. Színes, szórakoztató, felettébb érdekes.

3. Az IQ tesztből max. azt tudod meg, hogy jó vagy-e matekból... de ha igen, akkor ezt eddig is tudtad.

grafikon 01v2345px

4. Konkrét százalékos tanácsokat ad, hogy hol áll az agy kapacitása adott területen. Ki miben jó?!

5. Tanácsokat ad, hogy merre kellene előrelépni. Hol vannak hiányok?!

7. Ilyen jellegű gyakorlatokat sehol máshol a világon nem találhatsz.

8. Grafikonokkal, ábrákkal, számokkal támasztjuk alá.

agy08

 

Mire tudod használni?

1. Egyének esetében kézenfekvő megkeresni azon területeket, amelyekben tehetséges vagy. Így sokkal tisztább képet kapsz arról, hogy milyen munka lenne jó számodra. Ezáltal boldogabb leszel, eredményesebb a munkádban és több pénzt is fogsz keresni.

2. Számtalan agyhoz köthető probléma létezik manapság, amely már nemcsak a gyermekeket érinti. Pl. diszlexia, Alzheimer-kór, adhd, ... a sor szinte végtelen. Ez a teszt segít megkeresni azokat a területeket, amelyeken komoly hiányosságaink vannak.

3. Találkozhatsz olyan területekkel, amelyekről nem is gondoltad volna, hogy mennyire tehetséges vagy benne. Ezeket az élet szinte minden területén fogod tudni alkalmazni, így a munkádban és az iskolában is.

agy05 copy

Lássuk hát, nálad melyik oldal az erősebb és miben?

Teszteljük a pozitív önértékelés képességét, a tervezési képességet, az összefoglalási képességet, a jó időbeosztás képességét, a mérlegelési képességet, az ügyességi képességet, a lényeg kiemelési képességét, az  ok-okozati meglátás képességét, a jegyzetelési képességet, az elemzési képességet, a fantázia felhasználásának képességét, az ellazulási képességet, az osztályozási képességet, a vizuális kifejezés képességét...hogy csak párat említsünk.

hogyszeretned3 copy345px

A 3 fő terület

 1. Dupla agyfélteke teszt

2. Képesség teszt

3. Gondolkodási teszt

 

agy09 copy

agy03v

Ebből a tesztből végre mindent megtudhatsz!

agy13

Leelemezzük tudásod és %-os eredményeket mutatunk arról, hogy mit értél el. Leírjuk neked, hogy hol vagy a 2000-es, 2020-as és a jelenlegi ember rekordszintjéhez képest.

agy04v copyv2

Vállaljuk cégek, csoportok tesztelését!

Vállaljuk min. 18 főtől cégek, csoportok tesztelését, akár 100 területen és angol nyelvű tesztekkel is. Kérjék egyéni ajánlatunkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

agy14v3 copy

A 3 fő terület

 

1. Dupla Agyfélteke teszt

Azt vizsgáljuk, hogy melyik agyféltekédet használod jobban. Mind a 2 agyféltekét bombázzuk ingerekkkel és kérdésekkel egyazon időben.

Ideális lehet arra, hogy megtudd, ha valamelyik agyféltekéd vészesen átvette az irányítást. Ideális lehet problémák felderítésének első lépcsőjeként, de akár egy szórakoztató tudás megszerzésére is. Megtanulhatod belőle, hogy használd egyszerre mind a 2 agyféltekédet.

 

2. Képesség teszt

Ebben a tesztben olyan képességeket fogunk tesztelni, amelyek az élet minden területén elvárhatóak, legyen az munkahely vagy magánélet. Ezeket a kognitív képességeket hasznosítjuk a modern gondolkodás óta, Arisztotelésztől napjainkig. Ezen képességek kellenek ahhoz, hogy valakiből problémamegoldó egyén válhasson. Így például teszteljük a tervezési képességet, az összefoglalási képességet, a jó időbeosztás képességét, a mérlegelési képességet, az ügyességi képességet, a lényeg kiemelési képességét, az  ok-okozati meglátás képességét, a jegyzetelési képességet, az elemzési képességet, a fantázia felhasználásának képességét, az osztályozási képességet, hogy csak párat említsünk.

EmmaW

 

3. Gondolkodási teszt

Mai világunk talán legnagyobb hiányosságának tesztje a 2-es és a 3-as. Itt főleg a bal agyféltekét boncolgatja azzal a kiegészítéssel, hogy a jobb agyféltekét, mint zavaró tényezőt hasznosítjuk. Olyan különleges és furfangos kérdésekkel fogsz találkozni, amely elsőre primitívnek hangzik, de mégsem lesz feltétlen egyszerű.

 

 agy15

Árak:

A teszt ára: 14.000 Ft/fő

A gyorskiértékelés általában 1 órán belül történik, a helyszínen.

Az ár tartalmazza az adminisztrációs díjakat, szervezési díjakat, teremlehetőséget, tesztkitöltés időtartamára szakértő jelenlétét, a teszt kitöltésének időtartamára szaksegítséget a teszttel kapcsolatban, a gyorskiértékelést. A helyszínen pedig aznap, a teszt után rögtön, rövid tájékoztatót (minielőadást) tartunk a folyamatról, a fejlődési és folytatási lehetőségekről, illetve, hogy miként kell értelmezni a teszt eredményét, miután kézbekapták. Ilyenkor rövid kérdésekre is válaszolunk. A teszt tartalmával és kiértékelésével kapcsolatban változtatási jogunkat fenntartjuk. A B-art, a drawtothink és az összes általunk megjelenített teszt, illetve feladatlap saját, szerzői jogdíjjal védett termékünk, amelyekkel kapcsolatban minden jogot fenntartunk.

A teszt kitöltése és az esemény a helyszínen, mindennel együtt kb. fél nap. A kezdési időpontok általában hétvégén (gyermek) 8.00-tól és (felnőtt) 14.00-től szoktak kezdődni. A városokat alul találod. A pontos helyszínt városon belül e-mailben küldjük ki, általában a tanfolyam hetén, hétfőn. Fizetni mindig csak a helyszínen kell, készpénzben, érkezéskor. Egyszerű számológépet (telefon is jó, de fotózni, videózni tilos!), néhány színesceruzát és tollat kell magaddal hoznod (nálunk is van mindig tartalék). Minden más eszközt biztosítunk a teszt idejére.

Az alsó korhatár gyermek csoportban: 8-9 év. Írni, olvasni, önállóan dolgozni, számolni tudni kell hozzá (+-x÷ 100-ig).

 

Részletes kiértékelés ára: +17.000 Ft/fő

Ezt a teszt alkalmával lehet kérni és kifizetni, illetve utalással utólag is (meg kell őrizni a teszt eredményét hozzá). Ebben az esetben a teszt eredménye alapján részletes kimutatásokat adunk és a weboldalon leírt módon grafikonokat és összehasonlító elemzéseket is elvégzünk. Emellett javaslatokat is teszünk a fejlesztéssel kapcsolatban.

 hogyszeretned5 copy345px

 


Jelentkezéshez töltse ki a lenti űrlapot. Ha bármi gond adódna, írjon e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

 

Városok, időpontok:

GYERMEK (8-14 évesek), FELNŐTT (15 évesektől)

 

GYERMEK B-art Teszt Győr, 2022. jún. 11., 8.00-tól

FELNŐTT B-art Teszt Győr, 2022. jún. 11., 14.00-tól

GYERMEK B-art Teszt Székesfehérvár, 2022. jún. 12., 8.00-tól

FELNŐTT B-art Teszt Székesfehérvár, 2022. jún. 12., 14.00-tól

GYERMEK B-art Teszt Debrecen, 2022. jún. 18., 8.00-tól

FELNŐTT B-art Teszt Debrecen, 2022. jún. 18., 14.00-tól

GYERMEK B-art Teszt Nyíregyháza, 2022. jún. 19., 8.00-tól

FELNŐTT B-art Teszt Nyíregyháza, 2022. jún. 19., 14.00-tól

GYERMEK B-art Teszt Budapest, 2022. jún. 25., 8.00-tól

FELNŐTT B-art Teszt Budapest, 2022. jún. 25., 14.00-tól

 

 


Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot!Powered by BreezingForms


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.