Bal agyféltekés tanfolyamok

avagy a (jobb és a bal agyféltekés) kombinatív gondolkodás fejlesztése 8 éves kortól. 

Figyelem! Nem kell hozzá rajztudás! 100%-os garanciát vállalunk!*

Használd egyszerre a jobb és a bal agyféltekédet, így hozhatsz létre varázslatos műveket! A tanfolyamokon speciális feladatokkal egyszerre stimuláljuk a 2 agyféltekét, amely által nemcsak csodálatos művek jönnek létre, hanem ezzel egy időben az agyunk használati kapacitását növeljük, akár a többszörösére is! Varázsolj és gondolkodj! Használd az agyad és a logikát!

Jelentkezni mindig az oldal alján lévő űrlap kitöltésével lehet.

"Több ezer tanítvány után, a mai világ rendkívül gyors változásait és tanulmányi követelményeit lekövetve hoztam létre azt a saját módszert, amely által a tanfolyam alatt nemcsak jól érzik magukat a diákok, hanem ezzel egy időben az életre/iskolákra/munkára/feladatokra való kombinatív gondolkodást is fejlesztjük!"

drawtothink1990 copy kicsi minta a webredrawtothink6269 copy kicsi mintadrawtothink4832 copy kicsi minta

Fontos dolgok a tanfolyamokról!

  • Nem kell hozzá rajztudás (a méretezést - kicsi, nagy, közepes / az egyik 2x nagyobb mint a másik, stb.; valamint a függőleges-vízszintes fogalmát kell ismerni és érteni!),
  • ezeket érdemes magaddal hozni: egy 12 vagy 24 színű ceruzakészletet (nálam is van, de a sajátodban valószínűleg olyan színek vannak, amiket te szeretsz), jegyzetfüzet és toll, minden más eszközt biztosítok a tanfolyam idejére,
  • a tanfolyamok 3 naposak (különböző időbeosztással; próbáljuk az iskola és munkaidőt elkerülni), kb. 15 óra összesen, emellett további gyakorló feladatokat kapnak a diákok, ami megduplázza a tanfolyam hatékonyságát,
  • enni-inni érdemes hozni, a tanfolyamokon csak a diák lehet bent,
  • fizetni mindig csak a helyszínen kell, kezdés előtt 15-20 perccel, készpénzben,
  • helyileg általában valahol a belvárosban szoktunk lenni, de ezt mindig az aktuális városhoz kiküldöm a jelentkezőknek.

A kezdő és haladó tanfolyamok után adott iskolához, egyetemhez, szakmához köthető, az agyat felkészítő egyéni feladatlapokat/feladatcsomagokat lehet vásárolni!

A jobb és a bal agyfélteke, no meg egy csipet varázslat…

Jelentkezni az oldal alján lévő űrlap kitöltésével lehet! Jelentkezni lehetőleg minimum 6-7 nappal a tanfolyam előtt lehet, vagy amíg a létszám be nem telik! A célunk itt, hogy ne csak egy hirtelen löketet adjunk a diáknak, hanem egy hetekre, hónapokra való feltöltődést érjünk el (az agyban), amely kimutatható fejlődést hoz majd náluk! 

*100%-os garanciát vállalunk: amennyiben a diákot nem bírják rá a feladatok gondolkodásra/ agyi tevékenységre, úgy visszaadjuk a tanfolyam díját.

100 feladatlap együtt egy képen V2 copy 500px

További információk miatt érdeklődhet a 06-30/85-25-423-as telefonszámon Rácz Balázsnál (hangpostán üzenethagyásra, vagy visszahívós üzenetre nem tudunk válaszolni) vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen is!

bigstock Thoughtful attractive artist h 51934450 500px

A kezdő tanfolyamok témakörei:

- Használd egyszerre a 2 agyféltekéd - nyelvtanuláshoz ideális!

- Matematikai és logikai gondolkodás fejlesztése!

- Felkészítés kódokhoz, rendszerekhez, lexikális és tudományos tantárgyakhoz!

 

A bal agyféltekés tanfolyam ára felnőtteknek 34.000 Ft, diákoknak (18 éves korig) 30.000 Ft.

 

BAL AGYFÉLTEKÉS TANFOLYAMI VÁROSOK

Mosonmagyaróvár, 2018. november 22; 24-25. (csütörtökön 15.00-tól kezdünk);

Győr, 2018. november 23-24-25. (pénteken 15.00-tól kezdünk);

Budapest, 2018. november 30- december 1-2.; (pénteken 15.00-tól kezdünk);


Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot!


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.