Rajzfilm tanfolyam a jobb agyféltekével

Gyere és váltsd valóra álmaidat!

elza homályos

Tanuld meg a B-art módszerét, hogy Te magad légy a Varázsló! A rajzfilm tanfolyamokon speciális feladatokkal egyszerre stimuláljuk a 2 agyféltekét, amely által csodálatos művek jönnek létre és 3 nap felhőtlen szórakozásban lehet részed a mesevilágban! A különleges technikákat 20 év tapasztalatával alkottuk meg, hogy még a legfiatalabb korosztály is képes legyen látványos és életszerű képeket alkotni, akár 1-2 nap után is! 

Sárkány 01 500px

Mit tanulsz meg a tanfolyamokon?

  • Olyan gyors, speciális "B-art"-os ábrázolási technikákat, amellyel a kedvenc figuráidat, állataidat, mesehőseidet is le fogod tudni majd rajzolni.
  • 7 különböző eszközcsoportot is kipróbálhatsz (pasztell ceruza, -kréta, víz alapú festékek, ceruzarajz, színesceruza rajz, vízalapú ceruzarajz, progresso színes technika).
  • A tanfolyam alatt számtalan képet, mesehőst fogunk ábrázolni a különböző technikákkal, amely rajzokat hazviheted!

pókember pasztell 400px

A tanfolyamok a legtöbbször 3 naposak. Alsó korhatár 7 év (1. osztályos kor). Az eszközöket a tanfolyam idejére biztosítjuk. Fizetni mindig csak a helyszínen kell, kezdés előtt 15-20 perccel, készpénzben. Helyileg általában valahol a belvárosban szoktunk lenni. Jelentkezni az oldal alján lévő űrlap kitöltésével lehet, lehetőleg minimum 1 héttel a tanfolyam előtt, vagy amíg a létszám be nem telik! További információk miatt érdeklődhet a 06-30/85-25-423-as telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen is.

lecsó pasztell 400px

A Rajzfilm rajztanfolyam ára 27.000 Ft. A tanfolyamon 7-16 évesek szoktak lenni! Iskolák, cégek, csoportok (felnőttek is) kérhetik kedvezményes ajánlatainkat az "ELŐADÁSOK" menüpontban lévő igénylőlap kitöltésével!

 

RAJZFILM TANFOLYAMI VÁROSOK:

Budapest, 2019. január 3; 5-6. (csütörtökön 16 órától kezdünk);


Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot!A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.