Bal agyféltekés tanfolyam

100%-os szimpátia garanciával*!

shutterstock 449869648 500px

Logika - Ügyesség - Önálló gondolkodás

 Tudtad?

Jelenleg az emberek 20%-a Alzheimer-kórhoz köthetően hal meg! 3 másodpercenként eggyel nő a betegek száma és ma már ez a 2. leggyakoribb halálok! 2050-re szinte minden családban lesz Alzheimer-kórban szenvedő, ha nem teszünk ellene!

Tudtad?

Az elmúlt 5-6 évben az egészséges, de ok nélkül szellemileg alulfejlett gyermekek száma 5-10%-ról kb. 20-30%-ra emelkedett itt Magyarországon (a felnőtteknél is erőteljes a változás) és ha nem teszünk ellene, akkor ez a szám hamarosan 50% is lehet!

A bal agyféltekés tanfolyam módszere minden korosztálynak segít fejleszteni a szellemi képességeket és emellett szórakoztató is! Nálunk megelőzheted, tompíthatod, sőt vissza is fordíthatod a szellemi butulást, bármely korosztálynál!

 

CSAK TE ÉS AZ ELMÉD!

balance 08 v2 copy

 

Ugyanis TE már készen állsz arra, hogy egy határozott, életét tisztán átlátó, szakmájában kimagasló, családjával boldog és kiváló logikai képességekkel rendelkező egyén legyél! Mert mindenkinek kimagasló a logikája, csak lehet eddig rossz módszerekkel és rossz területen próbálkoztál! Használd a saját logikádat, ebben TE leszel a profi!

 

balance 13v copy

A mi tanfolyamaink nem száraz, magolós gyakorlatokat tartalmaznak, hanem a legmodernebb és legújabb tapasztalatokból kialkított sokféle és színes feladatokat. Nálunk öröm a fejlődés!

szakmák 01

Egy igazán varázslatos tanfolyam az agyféltekék szakértőjétől, amely ügyesebbé, önállóbbá tesz és a megalapozza az aktív agysejtjeidet akár 100 éves korig is!

Figyelem! Nem kell hozzá tudás! Légy Te életed hőse és mentsd meg magad a szellemi butulástól!

hős copy 350px

Felpörgetjük agyunkat, testünket és szellemünket!

 

Mit kapsz a tanfolyamtól?

  • Olyan fajtájú és minőségű logikai fejlesztésben lesz részed, amelyet eddig sehol máshol nem láthattál!
  • Remekül fogsz szórakozni! Mindig hazaviszel valamit, amelyre nagyon büszke leszel!
  • Fizikailag és agyban egyaránt kikapcsolódsz, felfrissülsz!
  • Fejlesztjük az ügyességet, józan paraszti gondolkodást, kreativitást, önállóságot. Képes leszel önállóan tevékenykedni a korosztályodnak megfelelően, sőt kimagaslóan.
  • Visszatér a józan ész, a régi idők logikus gondolkodása és az önálló kreativitás. Növeljük a kézügyességet.
  • Felmérjük az agyféltekék működését és fejlesztjük azokat. Konkrét munkadarabokat hozunk létre egy-egy kézműves szakmából.

 

A tanfolyamok:

Alap: alap kicsi 6-9 éveseknek és alap gyermek 9-12 éveseknek,

Kezdő: kezdő diák (alsó kor: 12 év) és kezdő felnőtt  (alsó kor: 16 év) csoportok indulnak,

Haladó: később haladó és egyetemi szintű csoportokban is lehet folytatni.

Nyugdíjas: külön kérésre nyugdíjas csoportokat indítunk, amelyek nemcsak az Alzheimer-kórban és a Parkinson-kórban szenvedőknek hatásosak, hanem az átlagos elméket is pallérozzák.

A tanfolyamok felzárkóztatóak lehetnek asperger, adhd, hiperaktív és más tanulási zavarokkal rendelkezőknek! Ilyen esetekben elsőnek mindig egy könnyebb csoportot szoktunk javasolni.

 

A tanfolyamokhoz minden szakmai eszközt biztosítunk. Amit hoznod kell: a/4-es kockás jegyzetfüzet, toll, 12-es színesceruza.

A 3 napos tanfolyam ára: 49.990 Ft helyett most csak 39.990 Ft. A tanfolyamok hétköznap általában 14.30-tól kezdődnek, hétvégén pedig egyedi beosztásúak.

 

AJÁNDÉKBA ADJUK: otthoni gyakorlatokat is biztosítunk, hogy a tanfolyam után, otthon is folytassák a fejlődést!

 

3+1 INGYEN TANFOLYAM: csoport, illetve családi kedvezményként minden 4. résztvevőnek a tanfolyamot ajándékba adjuk!

 

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével lehet. Fizetni mindig a helyszínen kell, érkezéskor, készpénzben. * A szimpátia garanciát az első tanfolyam 1. napjának végén lehet érvényesíteni (a további napokon már nem áll módunkban pénzt visszaadni), vagyis ha úgy érzed számodra nem volt szimpatikus a tanfolyam, az első nap után visszadjuk a pénzed.

 

IDŐPONTOK ÉS HELYSZÍNEK: 

Budapest - 2019. dec. 13-14-15.

Sopron - jan. 9, 11-12.

Győr - jan. 10-11-12.

Szeged - febr. 13, 15-16.

Kecskemét - febr. 14-15-16.

Nyíregyháza - márc. 26, 28-29.

Debrecen - márc. 27-28-29.

 

Ha bármely okból nem tudja kitölteni/elküldeni az űrlapot, akkor az adatokat elküldheti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is! A weboldalon szereplő árak, akciók, adatok a visszavonásukig/változásukig érvényesek. A változtatás jogát mindig fenntartjuk.

Jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot! 


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.