B-ART SHOW

Könnyed szórakozás, aktívan, VELED, a jobb és bal agyféltekéről!

 bigstock Black girl with a black dress 40009585 500px

Szórakozás, töprengés és egy csipet varázslat!

 

ALKOSS A SHOW ALATT és ÉRTSD MEG AZ AGYUNKAT!

shutterstock 485159140 agy 01 copy

 Ha szeretnéd tisztán látni, hogy miképp működik a férfi és női agy, hogy mit-miért tesz az agyunk, akkor ez a tökéletes program számodra! Figyelem! Nem kell hozzá rajztudás!

 

 intro kép 350px mag

 

Fontos részletek az előadásokkal kapcsolatban:

A jobb agyféltekés B-ART SHOW ára 1500 Ft/fő/alkalom. A jobb agyféltekés B-ART SHOW ára V.I.P. jeggyel 2900 Ft/fő/alkalom.

Az ajánlott alsó korhatár 10 év. A show-előadás hossza kb. 80 perc. Semmiféle előképzettség, vagy rajztudás nem szükséges ahhoz, hogy eredményesen és örömteli módon részt vegyenek rajta.

A V.I.P. jegyek asztalt, közeli rálátást, emlékkártyát, agyfélteke táblázatot, valamint B-ART eszközöket biztosítanak a rendezvény idejére.  A sima jegyek ülőhelyet biztosítanak. Amennyiben legalább 10 jegyet vagy V.I.P. jegyeket vesz, akkor előre utalással lehet aktiválni a jegyeket. Ilyenkor soron kívül tudnak bemenni a terembe. A Show után, a helyszínen a Rajzlexikon termékeket jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni!

A jegyeket a showműsor előtt 30-40 perccel, a helyszínen, érkezéskor lehet megvenni; helyfoglalás a jegyek megvásárlása után történik, érkezési sorrendben - kivéve a V.I.P. jegyeket, vagy ha legalább 10 jegyet vesznek! Hozzon magával bármilyen üres füzet szerűt, amire majd rajzolni tud, 2b-s ceruzát, radírt, és néhány színes ceruzát - kivéve a V.I.P. jegyeket! 

Cégek, csoportok, iskolák meghívása esetén kérje egyedi, esetleg kedvezményes ajánlatunkat. Írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

 

 

B-ART SHOW IDŐPONTOK ÉS HELYSZÍNEK:

 bigstock Portrait of an artistic woman 13188341 500px

Szigetszentmiklós M0-ás - B-ART SHOW az agyféltekékről, 2019. május 18. (szombat) 19.00, Helyszín:

Győr - B-ART SHOW az agyféltekékről,  2019. május 25. (szombat) 19.00, Helyszín:

Veszprém - B-ART SHOW az agyféltekékről, 2019. június 15. (szombat) 19.00, Helyszín:

Pécs - B-ART SHOW az agyféltekékről, 2019. július 3. (szerda) 19.00, Helyszín:

 

Ha bármely okból nem tudja kitölteni/elküldeni az űrlapot, akkor az adatokat elküldheti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is!

Jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot!
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.