Showműsor és Előadás aktívan, VELED, a jobb és bal agyféltekéről!

 

Végre egy olyan program, amelyben nemcsak aktív szórakozásban vehetsz részt, hanem rengeteg mindent meg fogsz érteni az emberekről, az agyról és a cselekvéseink okáról! Szórakozás, töprengés és egy csipet varázslat!

shutterstock 485159140 agy 01 copy

 Ha szeretnéd tisztán látni, hogy miképp működik a férfi és női agy, hogy milyen szakmát érdemes megtanulnod/esetleg hogy légy sokkal hatékonyabb a saját területeden, hogy mit-miért tesz az agyunk adott típusú cselekvéseknél akár egy hétköznapi szituációban, akkor ez a tökéletes showműsor számodra! Miért? Mert minden cselekvésünk az agyunkban kezdődik és végződik!

shutterstock 221015719 370 px

 

A show által éveket spórolhatsz az életedből! Teljes képet kapsz a pályaválasztásról, a férfi-női agyról, az itt töltött 80-100 évünkről és arról is, hogy TE mit szeretnél kezdeni az életeddel! A Showt Rácz Balázsnál igényelheted saját iskolád, céged, csoportod számára!

 shutterstock 409981366 500px

 

A jobb agyféltekés SHOW/Előadás ára diákoknak (18 éves korig) 2.900 Ft/fő/alkalom, felnőtteknek 3.900 Ft/fő/alkalom (azonban minden csoportnak egyéni árat szabunk meg). Cégek, csoportok, iskolák meghívása esetén kérje egyedi, esetleg kedvezményes ajánlatunkat!

Ugyanezt a lapot töltse ki, ha "Jobb agyféltekés rajztanfolyamot" szeretne csoportja számára! Az előadás létszáma minimum 80 fő, vagy az ennek megfelelő összeg. Írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

 shutterstock 488316223 copy

Érdeklődéshez és ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi űrlapot!
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.