Előadások aktívan, VELED, a jobb és bal agyféltekéről!

 

Végre egy olyan program, amelyben nemcsak aktív szórakozásban vehetsz részt, hanem rengeteg mindent meg fogsz érteni az emberekről, az agyról és a cselekvéseink okáról! Szórakozás, töprengés és egy csipet varázslat!

shutterstock 485159140 agy 01 copy

 Ha szeretnéd tisztán látni, hogy miképp működik a férfi és női agy, hogy milyen szakmát érdemes megtanulnod/esetleg hogy légy sokkal hatékonyabb a saját területeden, hogy mit-miért tesz az agyunk adott típusú cselekvéseknél akár egy hétköznapi szituációban, akkor ez a tökéletes előadás számodra! Miért? Mert minden cselekvésünk az agyunkban kezdődik és végződik!

shutterstock 221015719 370 px

 

Az előadás által éveket spórolhatsz az életedből! Teljes képet kapsz a pályaválasztásról, a férfi-női agyról, az itt töltött 80-100 évünkről és arról is, hogy TE mit szeretnél kezdeni az életeddel! Az előadást Rácz Balázsnál igényelheted saját iskolád, céged, csoportod számára!

 shutterstock 409981366 500px

 

Az előadások átlagos ára diákoknak (18 éves korig) 1.500 Ft/fő/alkalom, felnőtteknek 2.300 Ft/fő/alkalom (azonban minden csoportnak egyéni árat szabunk meg). Cégek, csoportok, iskolák meghívása esetén kérje egyedi, esetleg kedvezményes ajánlatunkat!

Ugyanezt a lapot töltse ki, ha "Jobb agyféltekés rajztanfolyamot" vagy "Rajzfilm tanfolyamot" szeretne csoportja számára! Az előadás létszáma minimum 120 fő, vagy az ennek megfelelő összeg. Írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

 shutterstock 488316223 copy

Érdeklődéshez és ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi űrlapot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.