Előadások aktívan VELED

a jobb és bal agyféltekéről!

 

Végre egy olyan 2 órás program, amelyben nemcsak aktív szórakozásban vehetsz részt, hanem rengeteg mindent meg fogsz érteni az emberekről, az agyról és a cselekvéseink okáról!

 

Egy aktív előadás VELED, amit évtizedek múlva sem fogsz megbánni! Ha szeretnéd tisztán látni, hogy milyen szakmát érdemes megtanulnod, milyen módon lásd a férfi és női agyat, mit-miért tesz az agyunk adott típusú cselekvéseknél akár egy hétköznapi szituációban, hogy miért látják az életet a férfiak és a nők másként, akkor ez a tökéletes előadás számodra! Miért? Mert minden cselekvésünk az agyunkban kezdődik és végződik!

shutterstock 221015719 370 px

Szabadulj ki a káoszból! Láss tisztán, hogy mi dolgod a Földön!

 

Több ezer tanítvány után, a mai világ rendkívül gyors változásait lekövetve hoztam létre azt a saját módszert és előadást, amely által éveket spórolhatsz az életedből, teljes képet kapsz a pályaválasztásról, a férfi-női agyról, az itt töltött 80-100 évünkről és arról is, hogy TE mit szeretnél kezdeni az életeddel! Az előadásokon mindent érintünk, de mindig kiírjuk azt a fő témakört, amelyet különösen kirészletezünk. 

 Az előadás témaköre 2018. november 01-től: Férfiak vs. Nők? Jobb vs. bal agyfélteke?

 

Az előadáson résztvevők, vagyis TE fogod meghatározni, hogy mely témakör érdekli legjobban az embereket, amelyet a következő hónapokban az előadás legfontosabb témájaként részletezünk!

 

Mi legyen a következő fő témakör?

Gyere el előadásainkra és válaszd ki TE magad!

- Különböző népcsoportok és országok agyfélteke használata!

- Hogyan válassz munkát, ami még 40 év múlva is sok pénzt és boldogságot ad!

- 25 területes tehetség felmérés! Egyetem vs. szakma? Alkalmazott vs. vállalkozó?

- Mire NE pazarold az életed?! Életegyensúly és boldogság a következő évtizedeidben is!

 shutterstock 409981366 500px

Szerkeszd meg saját életed saját rendszerét, hogy bőséget hozz magadnak és éveket spórolj a feleslegesen kidobott idődből!

 

Az előadások ára 3.400 Ft/fő/alkalom. Cégek, csoportok, iskolák meghívása esetén kérje egyedi ajánlatunkat! Írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

 

ELŐADÁSOK:

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot!


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.