1-2-3 és kész: Melyik képet válasszam (1., 2., 3.)?

3. kép:

Ezt ajánjuk mindenkinek, aki kezdő, amatőr, gyermek és aki nem akar gondolkodni, csak kikapcsolódni. Ennél a segítségnél garantált a felismerhetőség és a 100%-ban szép alkotás a színek felvitele után. Itt általában 2-3 egyértelmű színt kell csak felvinni + a fekete-szürke árnyalatokat. Tuti siker mindenkinek!

2. kép:

Ezt ajánjuk mindenkinek, aki 12-14 éves kor fölötti és elvégzett már egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot, esetleg a színes tanfolyamot is. Itt több színt kell felvinni + a fekete-szürke árnyalatokat. A szerkezet általában itt is elő van készítve, de ez már jóval nagyobb kihívás. Fiatalabb gyermekeknél csak akkor ajánljuk, ha nagy rutinnal rendelkeznek és a 3. képet már sikerrel megoldották.

1. kép:

Ezt ajánjuk mindenkinek, aki igazi kihívásra vágyik! Aki rutinos 12-14 éves kor fölötti vagy nagyon rutinos gyermek. Itt már ismerni kell a szerkezet kialakítását is a portréknál. Színes képeknél pedig az összes árnyalatot fel kell vinni. A kép segítséget ad abban, hogy méretben ne tévedj el, de a befejezés teljesen nyitott és csak a művész fantáziáján múlik.

1-2-3 és kész: Hogyan fejlődhetek?
1-2-3 és kész: Bármilyen saját, családi képet választhatok?
1-2-3 és kész: Milyen papírra nyomtassam?
1-2-3 és kész: Mi az 5+2 akció?
Tanfolyamok: Hány éves kortól lehet jönni?
Tanfolyamok: Hogyan tudok jelentkezni egy B-art tanfolyamra?
Tanfolyamok: Kell-e tehetség az adott tanfolyamhoz?
Tanfolyamok: Ha profi vagyok az adott területen, akkor minek jelentkezzek a kezdő tanfolyamra?

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.