Rajzlexikonok

Álomvilág gyermekeknek és felnőtteknek is 2013 óta.

 

Előtted csupán egy üres lap, kezedben csak egy ceruza. Egy kósza gondolattal indul, amikor a laphoz érinted a ceruzát és akkor valami elindul. Nem tudod merre fogsz menni, gondolataid vezérelnek. A semmiből teremtesz valamit. Ez maga az alkotás!

shutterstock 525675799 copyv 3456px

Azt hiszik az emberek, hogy azért nem tudnak rajzolni, mert tehetségtelenek, vagy mert nem jó a technikájuk. Az igazság az, hogy mindenki tud rajzolni, ha a megfelelő feladatot kapja. Ezen a helyen találkozhatsz először olyan kihívással, amely élmény! Sőt, sikerélmény...

Az első és eredeti rajzlexikon 2013-ban készült el. 25 év tapasztalatával és több, mint 15 000 diákkal a hátunk mögött alkottuk meg őket, így még a legfiatalabb korosztály is képes lesz megoldani azokat, ellenben a tapasztalt rajzosok, tanulók, gondolkodók is élvezni fogják a kihívás alkotta örömöket.

Fejleszd magad új kihívásokkal, hogy átfogó tudásod legyen rajzból és eljuthass a legmagasabb szintekre is. A sikerélmény garantált!

 20120722153 v345px

 

Az "eredeti" nagy rajzlexikon:

Több, mint 6000 villámfeladatot tartalmaz, amelyhez videósegédletet is készítettünk. 23+1 különböző témakörben készültek gyakorlatok, név szerint: A vonal, Tónusok, Vonalkövetés, Pótlás, Állatok és növények körvonala, Tükörrajzolás, Rajzfilmfigurák körvonala, Rajzfilmfigurák körvonala darabokban, Méretek és távolság, Színárnyalatok, Színkör, A természet megfigyelése, Állatok és növények színesben, Színskálák és színharmónia, Rajzfilmfigurák színesben, Térbeli memória, Fantázia gyakorlatok, Térelemek, Szög-arány és térábrázolás, Gépek és autók, Radírtechnika alapok, Emberi test és fej, Az arc részei és a szem. Ára: 18.990 Ft + pktg.

borító kezdő lex cd vel345px

Tartalomjegyzék Nagy rajzlerrxikon 345pxkivágott

 

Rendeld meg most és ingyen videót kapsz hozzá!

 

Rajzlexikon az állatokról:

Mindenki szereti az állatokat. Sokan szeretnék is lerajzolni őket, de túl bonyolultan közelítenek hozzá. Légy egyszerű és rögtön sikert aratsz! Több, mint 50 oldalon találkozhatsz állatos feladatokkal, amelyeknél nemcsak a konkrét állatrajzokat fogod gyakorolni, hanem általuk az átfogó rajztechnikáid is fejlődni fognak. Ára: 8.990 Ft +pktg.

Rajzlexikon borito nagy sablon állatrajzok 1 copy345px

 

 Rajzlexikon gyermekeknek:

Ez a rajzlexikon a legkisebbeknek készült, azért, hogy ők is el tudjanak indulni az önálló rajzolásban. Akár már 4-5 éves kortól el lehet kezdeni vele a fejlődést. Könnyű feladatokkal meglepően látványos rajzok tudnak készülni, amelyeken még a szülők is meg fognak lepődni. Vidámságot és sok mosolyt csal az arcokra. Ára: 8.990 Ft +pktg.

Rajzlexikon Mini borito 1 copy345px

 

Rendelj 3-at és nincs postaköltség!

 

Állatos Rajzlexikonok:

Külön feladatcsokrokat szedtünk össze kutyákról, macskákról és lovakról is. Többszáz egyedi és egyszerűen megoldható rajzos kihívást találsz, amely által az állat ábrázolásod sokkal színesebbé fog válni. Élmény és újdonság amatőröknek és profiknak is. Ára: 8.990 Ft +pktg.

Rajzlexikon borito nagy sablon kutyákról 345px

Rajzlexikon borito nagy sablon macskákról 345px

Rajzlexikon borito nagy sablon lovakról 345px

 

Árak

 

Az "eredeti" nagy Rajzlexikon: 18.990 Ft + 990 Ft pktg.

Témakörös Rajzlexikonok: 8.990 Ft + 990 Ft pktg.

 

 

Megrendeléséhez az átutalásnak kell megérkeznie a következő bankszámla számra: Rácz Balázs, Cib Bank, Bankszámlaszám: 10700165-63340765-51100005 Az átutaláskor a megjegyzésbe/közleménybe írja bele a kiválasztott rajzlexikon nevét (pl. állatos lexikon, kutyás lexikon, stb. ). Az utalás megérkezése után 1-2 munkanappal küldjük a lexikont.

Ha bármely okból nem tudod kitölteni/elküldeni az űrlapot, akkor az adatokat elküldheted a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is!


Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot! 
 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.