Jobb agyféltekés Rajzlexikonok

Akár már 4-5 éves kortól is felhasználható és nem kell hozzá rajztudás sem!

 

Rajzlexikon borító 2019 03 19 copy 350px

Mindenki átélheti a sikert, mert a rajzos korához és tudásához igazítjuk a képzést!

64k 

Azt hiszik az emberek, hogy azért nem tudnak rajzolni, mert tehetségtelenek, vagy mert nem jó a technikájuk. Az igazság az, hogy mindenki tud rajzolni, ha a megfelelő feladatot kapja. Ezen a helyen találkozhatsz először olyan kihívással, amely élmény! Sőt, sikerélmény... az agyadnak! Az új, online megrendelhető rajzlexikonokat 23 év tapasztalatával alkottuk meg, így még a legfiatalabb korosztály is képes lesz megoldani azokat, ellenben a tapasztalt rajzosok/tanulók/gondolkodók is élvezni fogják a kihívás alkotta élményeket.

 

Megtanítalak rajzolni 1 perc alatt!

Próbáld ki ingyen (kattints a feladatlapra)!

bart1379 copy 240px

Rendeld meg rajzlexikonjainkat kedvezményes áron, csak most!

 

Hogy működik az Online rendelés? Kitöltöd a lenti űrlapot, kiválasztva a megfelelő terméket és néhány napon belül küldjük postai úton, utánvétellel.

 Rajzlexikon webre 01 copy 500px

Ezeket a feladatokat csakis nálunk tudod megrendelni! Ezt garantáljuk! A feladatokat akár 4 éves korttól is meg lehet oldani, de a felnőtteknek, sőt a rutinos rajzosoknak is örömteli kihívást jelentenek! A Rácz Balázs szerző által kiadott Rajzlexikon könyvek nem kaphatóak könyvesboltokban, csakis itt tudod megrendelni.

Rajzlexikon webre 03 copy 500px

 

Választható rajzlexikonok:

 

Az eredeti "nagy" RAJZLEXIKON: Hang- és videóanyag segédlettel, valamint több, mint 6000 db villám rajzgyakorlattal, a kezdő felnőtteknek (még akkor is, ha elvégeztél egy JAR tanfolyamot) és gyerekeknek is egyaránt ideális.

Most csak 19.990 Ft-ért!

 Rajzlexikon borító 2019 03 19 copy 350px

 

Az állatos RAJZLEXIKON I. - az alapok: Élményrajzolás az állatok világában a jobb agyfélteke segítségével.

Most csak 12.990 Ft-ért!

 lovas fektetett v2 copy 350px

 

A RAJZLEXIKON MINI: A legkisebbeknek összeállítva, akár már 4 éves kortól is ideális.

Most csak 8.990 Ft-ért!

mini fektetett copy 350px

Ha bármely okból nem tudja kitölteni/elküldeni az űrlapot, akkor az adatokat elküldheti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is! A posta ktg. 1790 Ft.


A lexikon megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot!
 
A Rajzlexikonok Rácz Balázs szerzői jogvédelem alatt álló szellemi tulajdonát képezi. Az ezen jogok megsértéséből származó kártérítésre a szerző minden esetben jogot tart!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.