Rajzterápia

rajz és egyéb

 bigstock Mysterious Japanese Cherry Blo 30443936 345px

Mi az a rajzterápia?

Az emberi érzékelés 80%-ban vizuális (élőben vagy az agyunkban elképzelve). A jövőben végbemenő dolgok nagy része már előre eldől, fejben, vizuális módon, legyen szó egészségről, gazdagságról, tanulásról. Többet számít az elképzelt vizuális világ, mint az előzmények (genetika, társadalmi pozíció, stb.).

A rajzterápia ("drawing therapy") segít rendszerezni, lejegyzetelni, megérteni az agyunkban megjelenő sok milliónyi információt. Egy olyan képesség, amellyel rengeteget módosíthatsz az életeden és nagyon gyorsan.

A "drawing therapy" számos területen fejleszt, gyógyít, kiegyensúlyoz a rajz, a vizualizáció, a relaxáló mozgás, a zene és számos egyéb dolog segítségével. Minden korosztály számára ideális.

Nem kell hozzá rajztudás!

 hogyszeretned3 copy345px

Milyen technikákat használunk?

Nagyon sokrétű és könnyed a módszer, részben-egészben ezek szerepelhetnek egy tanfolyamban:

Használjuk a vizualitás különböző formáit, a Jobb- és bal agyféltekés rajzmódszereket ,a Sportpszichológiai módszereket (relaxáció, imagináció, belső beszéd, autogén tréning, célállítás), a Családállítást (rajzban és csakis pozitív módon, vidáman),Relaxációs, koordinációs testmozgásokat, Elemzési, tervezési technikákat, a Gestalt és analítikus technikákat, a Zenei relaxációkat, az Idő bevonását (múlt, jelen, jövő), az Önbizalomnövelést és stresszkezelést, az Utánzási technikát, a Rajzterápia megalkotójának saját technikáit, a Villámolvasásnál is használt agyterületek bevonását, amely által több 10.000-szel gyorsabb az információ áramlás az agyunkban.

bigstock Heart Tree 45784669 345px

Milyen képességeket ad a tanfolyam, mire jó?

1. Önbizalom-növelési képességet ad.

2. "Üzemanyaggal" töltjük fel testünket, egészségünket, értelmünket és szellemünket.

3. Stresszoldási technikákat tanulunk tevékenységeken keresztül.

4. Kikapcsoljuk a hétköznapi hajtást, erősítjük jövőképünket.

5. Megtanuljuk egyszerre használni mind a 2 agyféltekénket.

 

RT fektetett füzet v4 copy345px

Mit kapsz?

1. Megkapod a Rajzterápia lexikonját, amelyet a tanfolyamon együtt kezdünk el kidolgozni.

2. Feladatokat a következő hetekre, hónapokra, amely megreformálja testi, lelki és értelmi egészséged is.

3. Életre szóló tudást, amelyet mindig magaddal vihetsz.

 Hová jutsz el 2 nap alatt?

Megtanulod azt a vizuális módszert/módszereket, amely személyre szabottan csakis neked fog működni az egész világon. Segíteni fog a legnagyobb stressz hatását is lecsökkenteni, akár kivédeni, elmozdít az életbeli holtpontokról. Ezt ezentúl bármikor elő tudod hívni magadban 1 másodperc alatt.

 4képesség copy345px

Láttál már magabiztos, önbizalommal teli és stresszmentes kisgyereket? Egészséges és neki minden sikerül. Nem véletlen. Stressz nélkül a mi teljesítményünk is ugrásszerűen megnő. Tanulási képességeink hatványozódnak. Boldogságszintünk kiemelkedik. Meglátjuk a jót és a szerethető élményeket. Emberi kapcsolataink és egészségi problémáink soha nem látott mértékben javulnak.

20220621 084448v2 345px

Gyere el tanfolyamainkra, hogy megalapozd a következő 20 kulcsképességet:

a pozitív önértékelés képessége, tervezési képesség, összefoglalási képesség, a jó időbeosztás képessége, mérlegelési képesség, ügyességi képesség, az öröm megélésének képessége, lényeg kiemelési képesség, a hit képessége, ok-okozati meglátás képessége, a szeretet képessége, jegyzetelési képesség, a jó értékelésének képessége, elemzési képesség, fantázia felhasználásának képessége, ellazulási képesség, osztályozási képesség, relaxációs képesség, az ösztönök kifejezésének képesség, munkavégzési képesség.

Ezek a képességek a kulcsai egy sikeres, kiegyensúlyozott és boldog embernek. Ezek nélkül az iskolai tantárgyak sem hasznosíthatóak. Ezekkel viszont bármely területen hatványozódni fog a nyereség, legyen az pénz, öröm vagy szeretet.

Mi magunk 25 éve tanítunk rajzzal, fantáziálással, beszélgetéssel, gondolkodással, mozgással és ügyességi gyakorlatokkal. Eddigi jobb agyféltekés tanfolyamainkon több, mint 15.000 rajzosnak segítettünk fejlődni. Rajzlexikonjaink igényes formában növelik a rajztechnikai és értelmi készségeket, akár már 4-5 éves kortól. Egyedülálló módon, már az első 2 napos tanfolyamon megtanítjuk a 8-14 éveseket portrét rajzolni. A rajzterápia ("drawing therapy") foglalkozásokat pedig hivatalos képviselőként Magyarországon csakis nálunk találod meg.

 

 Rajzlexikon rajzterápia copy345px

Kinek szól?

Olyanoknak, akik a mai világban nem tudják kezelni a nyomást és az állandóan változó világot.

Akik a mindennapi stressz miatt (munka, iskola, pénz, hitel, stb.) lazulásra vágynak.

Azoknak, akik szeretnek fejlődni eddig ismeretlen területeken. Akiknek jól jön egy kellemes délután.

Olyanoknak, akik mélyen meg akarják ismerni magukat, akiknek jól jön az önbizalom, az erő és a hit saját magukban.

És olyanoknak, akiket kihagytunk a felsorolásból… :)

 

20220708 133005v3 345px

 

 bigstock Dancing Fashion Woman wearing 44281687 rózsa 345px v2

Miért jött létre?

A rendszer megalkotója az eddigi hagyományos segítségnyújtó módokat nem látta eredményesnek. Problémáink, stresszes gátaink megakasztják a boldogságot, a tudást vagy sikeres érvényesülést az iskolában, munkában, magánéletben vagy bármely egyéb helyen. A stressz nagyon nagymértékben felgyorsíthatja az egészségügyi vagy kognitív hanyatlást. Ez szinte mindenre kihat.

 

Vélemények a tanfolyamról

Vélemények 01 copy345px

Vélemények 02 copy345px

Vélemények 03 copy345px

Clipboard49 copy

 

JELENTKEZZ MOST!

 

 

 

Rajzterápia tanfolyamok élőben:

Jelentkezni mindig az alul lévő űrlapon lehet.

Kezdő tanfolyam:

Ez a tanfolyam megreformálja az életed. Beindítjuk mind a 2 agyféltekédet. Egy igazán színes és könnyed tanfolyam, ahol a cél önmagad megismerése, nyugalommal teli pillanatok szerzése, a világ másként látása és annyi önbizalom, amelyet még el sem tudsz képzelni. Felülírjuk az eddigi elgondolásaidat. Rajzolunk, firkálunk, jegyzetelünk, beszélgetünk, lazulunk és koncetrálunk. Itt használjuk csak igazán a jobb és a bal agyféltekénket és nem kell hozzá rajztudás sem. A tanfolyam 2 napos (8-9 óra).

Karrier, szakma, iskola tanfolyam (KSZI):

Manapság mindegy, hogy 15 vagy 55 éves vagy, a világ olyan gyorsan változik, hogy mindenkinek gondot okoz egy stabil, gazdag és boldog élet kialakítása. Ebben a tanfolyamban azt tanuljuk meg, hogy mik a lényeges és a lenyegtelen dolgok, hogy mire figyelj, és mire nem. Ezáltal éveket tudsz spórolni saját életedből, emellett pedig a „jég hátán is meg tudsz majd élni”. Itt tanulunk a 20 kulcsképességről, ami nélkül elveszel a folyton változó világban. A tanfolyam 2 napos (8-9 óra).

Itthon nyaralok külföldön tanfolyam:

A Föld megmentésének és a repülős nyaralások számának csökkentésére hoztuk létre ezt a tanfolyamot. Itt nem kell leszervezned egy nyaralást, nem kell kifizetned több százezer, esetleg millió Forintot néhány „vizuális” pillanatért. Itthon, kényelmesen, megfizethető áron el tudsz jönni átélni a hangulatot és belelátni az adott ország világába a rajzterápia segítségével. Ezenfelül megtudsz számos olyan nem ismert fontos tényt a helyszínekről és az országokról, amely sokkal könnyebbé teszi a döntést, hogy egyáltalán elmenjél-e oda!? Olaszországba vágysz, Afrikába, esetleg Amerikába? Itt tied lehet az élmény egy fakultatív program árából. A tanfolyam 1 napos (5,5 óra).

Árak:

Minden rajzterápia tanfolyam (2023. szept. 1-től) 30.000 Ft-ba vagy 90€-ba kerül, amely tartalmazza az oktatást és az egyedi eszközöket is a tanfolyam idejére. A résztvevőknek tollat és néhány színesceruzát érdemes hozniuk (bár nálunk is van mindig). Korhatár: felnőtteknek 14 éves kortól (felső határ nincs), gyermek 9-14 évig.

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével lehet. Fizetni a helyszínen kell, érkezéskor, készpénzben. Fizetés után tandíjat visszaadni nem tudunk. A rajzterápia „Kezdő", „Karrier, szakma, iskola” és az „Itthon nyaralok külföldön” képzések összes tanfolyamát, internetes, nyomtatott, írásbeli vagy szóbeli tananyagait, videóit Rácz Balázs szerzői joga védi. Minden jogot fenntartunk.

 

hogyszeretned2 copy345px

 

VÁROSOK, IDŐPONTOK:

Lent töltsd ki az űrlapot.

 

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Székesfehérvár 2022. jún. 20-21.

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Veszprém 2022. jún. 20-21.

 

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Szigetszentmiklós 2022. jún. 23-24.

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Pestszentlőrinc 2022. jún. 23-24.

 

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Nyíregyháza 2022. jún. 28-29.

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Debrecen 2022. jún. 28-29.

 

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Budapest 2022. júl. 2-3.

 

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Győr 2022. júl. 4-5.

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Tatabánya 2022. júl. 4-5.

 

 

Ha bármely okból nem tudja kitölteni/elküldeni az űrlapot, akkor az adatokat elküldheti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is! A weboldalon szereplő árak, akciók, adatok a visszavonásukig/változásukig érvényesek. A változtatás jogát mindig fenntartjuk. Kérésre külön csoportokat is tudunk szervezni egyedi időpontokban is!

 

Jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot!


Powered by BreezingForms

 


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.