Rajzterápia

rajz és egyéb

 

A rajzterápia ("drawing therapy") számos területen fejleszt, gyógyít és kiegyensúlyoz a rajz, a vizualizáció és a játék segítségével. Minden korosztály számára ideális, mert a stressz ma már senkit sem kímél, így az egészségünk is veszélybe kerül. A kezdő tanfolyam pedig kikapcsol, feltölt, elgondolkodtat és lelki békét hoz, „MOST”, NEKED.

Pierce Brosnan 345px

Minden fontos dolgot megtanulunk, ami kimaradt a gyermek kezdő grafit tanfolyamból és emellett a színes tanfolyam tananyagát is, amellyel a végén szintén lerajzolunk egy emberi portrét. Önbizalom növelése, stresszkezelés, önismereti tudás, tanulmányi eredmények növelése is a cél. Emellett  kitöltünk egy 20 területet vizsgáló agyfélteke tesztet is (haladó tanfolyam).

bigstock Mysterious Japanese Cherry Blo 30443936 345px

Nem kell hozzá rajztudás!

 hogyszeretned3 copy345px

Milyen képességeket ad a tanfolyam, mire jó?

1. Önbizalom növelési képességet ad, amelyet bárhol és bármikor használhatsz, cselekvések és szituációk közben is, azonnal.

2. "Üzemanyaggal" töltjük fel az értelmünket és szellemünket. Fejlesztjük gondolkodásunkat.

3. Tanulási stratégiákat ad akár az iskolára, akár az életben bármilyen tevékenységre.

4. Stresszoldási technikákat tanulunk tevékenységeken keresztül.

5. Kikapcsoljuk a hétköznapi hajtást. Lelazítjuk agyunkat a rohanó világ által okozott "sebektől". Erősítjük jövőképünket.

6. Kinyitjuk vizualitásunkat, az ösztönös önkifejezést és ábrázolást gyakoroljuk rajzon keresztül. Fantáziánk kiszélesedik.

7. Megtanuljuk egyszerre használni mind a 2 agyféltekénket. Megalapozzuk a jobb agyféltekés módszert.

8. Visszaszerezzük lelki és értelmi képességeinket, ezáltal testi egészségünket is.

RT fektetett füzet v4 copy345px

Mit kapsz?

1. Látni fogod, hogy mik az erősségeid és mik a gyengéid!

2. Megkapod a Rajzterápia lexikonját, amelyet a tanfolyamon együtt dolgozunk ki.

3. Akciótervet és feladatokat a következő hetekre, hónapokra, amely megreformálja testi és értelmi egészséged is.

4. Életre szóló tudást, amelyet mindig magaddal vihetsz.

5. Egy egészen új látásmódot, amely nagyon sok kérdésre fog választ adni a problémákkal kapcsolatban.

hogyszeretned copy345px

 Hová jutsz el 2 nap alatt?

Megtanulod azt a vizuális módszert/módszereket, amely személyre szabottan csakis neked fog működni az egész világon. Segíteni fog a legnagyobb stressz hatását is lecsökkenteni, akár kivédeni, elmozdít az életbeli holtpontokról. Ezt ezentúl bármikor elő tudod hívni magadban 1 másodperc alatt. Hosszútávon megváltoztatja az életed. Kapsz egy olyan képességet, amelyet teljesen önállóan fogsz tudni használni.

 20220621 084448v2 345px

Láttál már magabiztos, önbizalommal teli és stresszmentes kisgyereket? Egészséges és neki minden sikerül. Nem véletlen. Stressz nélkül a mi teljesítményünk is ugrásszerűen megnő. Tanulási képességeink hatványozódnak. Boldogságszintünk kiemelkedik. Meglátjuk a jót és a szerethető élményeket. Emberi kapcsolataink és egészségi problémáink soha nem látott mértékben javulnak. Egyszerűen mindenből többet hozunk ki. Ez a 2 agyfélteke együttes használatának köszönhető.

4képesség copy345px

Gyere el tanfolyamainkra vagy rendeld meg rendszeres online tananyagainkat, hogy elsajátítsd a következő 20 kulcsképességet:

1. A pozitív önértékelés képessége

2. Tervezési képesség

3. Összefoglalási képesség

4. A jó időbeosztás képessége

5. Mérlegelési képesség

6. Ügyességi képesség

7. Az öröm megélésének képessége

8. Lényeg kiemelési képesség

9. A hit képessége

10. Ok-okozati meglátás képessége

11. A szeretet képessége

12. Jegyzetelési képesség

13. A jó értékelésének képessége

14. Elemzési képesség

15. Fantázia felhasználásának képessége

16. Ellazulási képesség

17. Osztályozási képesség

18. Relaxációs képesség

19. Az ösztönök kifejezésének képesség

20. Munkavégzési képesség

Ezek a képességek a kulcsai egy sikeres, kiegyensúlyozott és boldog embernek. Ezek nélkül az iskolai tantárgyak sem hasznosíthatóak. Ezekkel viszont bármely területen hatványozódni fog a nyereség, legyen az pénz, öröm vagy szeretet.

 

bigstock Heart Tree 45784669 345px

Mi magunk 25 éve tanítunk rajzzal, fantáziálással, beszélgetéssel, gondolkodással, mozgással és ügyességi gyakorlatokkal. Eddigi jobb agyféltekés tanfolyamainkon több, mint 15.000 rajzosnak segítettünk fejlődni. Rajzlexikonjaink igényes formában növelik a rajztechnikai és értelmi készségeket, akár már 4-5 éves kortól. Egyedülálló módon, már az első 2 napos tanfolyamon megtanítjuk a 8-14 éveseket portrét rajzolni. A rajzterápia ("drawing therapy") foglalkozásokat pedig hivatalos képviselőként Magyarországon csakis nálunk találod meg.

Lelki, szellemi, testi és értelmi problémákra találunk alternatív megoldásokat, válaszokat. 100%-ban beindítjuk a jobb agyféltekédet. A rajzterápia segítséget nyújt a megfeneklett emberi sorsoknak. A vizuális érzelmekre hatva, röviden és tömören sajátíthatod el az alapmódszert. Ez egy modern lelki táplálék férfinak és nőnek, felnőttnek és gyereknek egyaránt, amely saját magunkat építi fel. Megismerjük önmagunkat úgy, ahogy még nem is gondoltál rá. Optimistán és a jövőnket fejlesztve, megérzéseinkre hagyatkozva, játékos és fantáziadús módon tanulhatjuk meg.

Ezen a tanfolyamon az ösztönök előhozatalára fektetjük a hangsúlyt. Ha még nem tudsz rajzolni, ha csak kicsit tudsz rajzolni, ha nagyon jól rajzolsz... ez akkor is kihozza belőled a belső fantáziát. Ez a módszer egyszerre barátságos és tekintélyes, fiatal és klasszikus, játékos és komoly, lázadó és hagyományos.

 Rajzlexikon rajzterápia copy345px

Kinek szól?

Akik szeretnék használni mind a 2 agyféltekéjüket egyszerre.

Azoknak, akik szeretnek fejlődni eddig ismeretlen területeken. Akiknek jól jön egy kellemes délután.

Akik a mindennapi stressz miatt lelki békére vágynak. Akikben a munka, iskola, pénz, hitel, stb. negatív érzelmeket szül.

Olyan fiataloknak, akik a mai világban nem tudják kezelni a nyomást. Olyan diákoknak, akiknek képességbeli lemaradásuk van vagy feszültség gyötri őket bármi miatt.

20220708 133005v3 345px

Olyanoknak, akik mélyen meg akarják magukat ismerni, hogy mit is keresnek az életben. Akiknek jól jön az önbizalom, az erő és a hit saját magukban.

Azoknak, akik szeretnének lelkileg kiegyensúlyozottabbá válni, mosolyogni mindennap, boldognak lenni, de valamely akadály miatt ez nem megy.

És olyanoknak, akiket kihagytunk a felsorolásból… :)

 bigstock Dancing Fashion Woman wearing 44281687 rózsa 345px v2

Miért jött létre?

A rendszer megalkotója az eddigi hagyományos segítségnyújtó módokat nem látta eredményesnek. Problémáink, stresszes gátaink megakasztják a boldogságot, a tudást vagy sikeres érvényesülést az iskolában, munkában, magánéletben vagy bármely egyéb helyen. A stressz növeli a kortizolszintet, ami nagy mennyiségben toxikus hatással van az agyra, főképpen a hippokampuszra. Növeli a vércukorszintet, a testzsír mértékét és az elhízás veszélyét, a szénhidrátok utáni sóvárgást, a szivárgásokat és az azzal összefüggő gyulladást, a vér-agy gát áteresztését, a kalcium felszabadulását, és az idegsejtek túlstimulálását, valamint a szív-ér rendszeri betegségek kockázatát, hogy csak néhányat említsünk. A stressz nagyon nagy mértékben felgyorsíthatja az egészségügyi vagy kognitív hanyatlást. Ez szinte mindenre kihat.

RT GY 01 webre copy345px

Rengeteg problémád fog megoldásra kerülni, mert olyan módszert kapsz, ami könnyű, mindenkinek sikerül és elindít egy sikeres ösvényen. Gyermekeknél játékos formában, felnőtteknél akár a legnagyobb mélységekig juthat az üzenete. Ilyet még biztos nem láttál.

Vélemények a tanfolyamról

Vélemények 01 copy345px

Vélemények 02 copy345px

Vélemények 03 copy345px

Clipboard49 copy

 

JELENTKEZZ MOST!

 

 hogyszeretned5 copy345px

 

Rajzterápia tanfolyamok élőben:

Külön csoportban a felnőtt és a 9-14 éves korosztály számára. Jelentkezni mindig az alul lévő űrlapon lehet.

Kezdő tanfolyam:

Ez a tanfolyam megreformálja az életed. Beindítjuk mind a 2 agyféltekédet. Egy igazán színes és könnyed tanfolyam, ahol a cél önmagad megismerése, nyugalommal teli pillanatok szerzése, a világ másként látása és annyi önbizalom, amelyet még el sem tudsz képzelni. Felülírjuk az eddigi elgondolásaidat. Rajzolunk, firkálunk, jegyzetelünk, beszélgetünk, lazulunk és koncetrálunk. Itt használjuk csak igazán a jobb és a bal agyféltekénket és nem kell hozzá rajztudás sem.

Korhatár: FELNŐTT 15 éves kortól (felső határ nincs), GYERMEK 9-14 évig

Haladó tanfolyam:

Aki igazán bátor, vakmerő és életszerető, annak tökéletes választás lesz a folyatatás. Rajzolunk, firkálunk, jegyzetelünk, beszélgetünk, lazulunk és koncetrálunk. :) Egyedi, sajátos és megállíthatatlan a tempója. Vidám, kedves és pont neked való! Professzionális agyfélteke tesztel felmérjük a jobb és bal agyfélteke működési területeit. Akciótervet készítünk a következő hónapokra.

Korhatár: FELNŐTT 15 éves kortól (felső határ nincs), GYERMEK 9-14 évig

Ára: a 2 napos rajzterápia gyermekeknek (9-14 éveseknek) 25.900 Ft (2022. szept. 1-ig), amely minden eszközt tartalmaz a tanfolyam idejére. A 2022. szept. 1 után induló tanfolyamoknál az ára: 27.900 Ft.amely eszközöket is tartalmaz a tanfolyam idejére. A résztvevőknek tollat és néhány színesceruzát érdemes hozniuk. A tanfolyam 2 napos (8-9 órás összesen).

Felnőtteknek az ára: 30.900 Ft.

amely eszközöket is tartalmaz a tanfolyam idejére. A résztvevőknek tollat és színesceruzát érdemes hozniuk. A tanfolyam 1 vagy 2 napos lebonyolításban szokott lenni (8-9 órás összesen).

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével lehet. Fizetni a kezdő tanfolyamra a helyszínen kell, érkezéskor, készpénzben. Fizetés után tandíjat visszaadni nem tudunk. Képzéseink nem minősülnek felnőtt oktatásnak. A "Rajzterápia" képzések összes tanfolyamát, internetes, nyomtatott, írásbeli vagy szóbeli tananyagait, videóit szerzői jog védi. Minden jogot fenntartunk.

hogyszeretned2 copy345px

 

VÁROSOK, IDŐPONTOK:

Lent töltsd ki az űrlapot.

 

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Székesfehérvár 2022. jún. 20-21.

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Veszprém 2022. jún. 20-21.

 

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Szigetszentmiklós 2022. jún. 23-24.

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Pestszentlőrinc 2022. jún. 23-24.

 

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Nyíregyháza 2022. jún. 28-29.

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Debrecen 2022. jún. 28-29.

 

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Budapest 2022. júl. 2-3.

 

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Győr 2022. júl. 4-5.

RAJZTERÁPIA GYERMEKEKNEK - Tatabánya 2022. júl. 4-5.

 

 

Ha bármely okból nem tudja kitölteni/elküldeni az űrlapot, akkor az adatokat elküldheti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is! A weboldalon szereplő árak, akciók, adatok a visszavonásukig/változásukig érvényesek. A változtatás jogát mindig fenntartjuk. Kérésre külön csoportokat is tudunk szervezni egyedi időpontokban is!

 

Jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot!


Powered by BreezingForms

 


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.