Barion Pixel
    • Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

  • Home
-29%

Kifejezések magyarázata: in, on, at, daily routines

Original price was: 2.490 Ft.Current price is: 1.780 Ft.

Kategória:

Az angol tanulásában az egyik leggyorsabb fejlődés – a beszéded tartalmának színesítésére – hogy kifejezéseket tanulsz. A legtöbb ember viszont csak magol, ugyanis egyáltalán nem tanították meg az angol nyelvben lévő logikát. Mert furcsán szól, de vannak kapcsolódási pontok. Ha ezeket az ok-okozati összefüggéseket megérted, akkor jelentősen könnyebben fogsz tudni mondatokat fordítani vagy éppen alkotni.

Ebben a videókurzusban az alapoktól indulhatsz el, de nemcsak kezdőknek szól, sőt… A termék úgy van kialakítva, hogy mindenki a saját tudásának megfelelően tudja bonyolítani. Fogsz látni példamondatokat az alapszinthez és a középfokú vizsgának megfelelő szinthez is, így kinyílik előtted egy új látásmód.

Különleges tanulási módszerrel sajátíthatod el az ismereteket, amely, mint mindig, semelyik másik termékben sem található, hiszen minden termékcsaládot egyedi módon tanítunk. Ezáltal segítjük elő, hogy a lehető legtöbb tanulási módszert sajátíthasd el, amely minden további tanulmányodban is a segítségedre lesz majd.

error: Védett tartalom!