Jobb agyféltekés rajztanfolyamok

ONLINE ÉS ÉLŐBEN IS!

 

Figyelem! Nem kell hozzá rajztudás! 100%-os garanciát vállalunk!*

Veronika előtte utána

Városnevek és Dátumok, valamint a Jelentkezési Űrlap mindig az oldal alján van!

A jobb agyfélteke beindításával olyan produkciókat, műveket tudsz majd te is létrehozni, amelyekről még jelenleg nem is álmodsz… és ez most nem trükk, hanem a valóság. A B-art tanfolyamokon hozzáértő szakembertől tanulhatod meg a módszert, amely utat nyit álmaid felszínre hozásához! A rajztudás frenetikus növelése mellett a fantáziát és kreativitást igénylő szakmákhoz való tehetséget magasfokon fejlesztheted, valamint növelheted az önbizalmad és a koncentrációs képességeidet is a mi általunk tanított metódussal, amely pihentető, relaxációs, lazító hatással ötvöződik!

Fontos kiemelni, hogy mi nem csak a jobb, hanem a bal agyféltekét is fejlesztjük a tanfolyamokon! Ezért leszel képes átlátni a különböző tevékenységekben lévő rendszereket, amely garantálja a kimagasló teljesítményt. Tehát: nemcsak másolni tanítunk, hanem gondolkodni is!

20140327709 tortával copy

Anikó szakmájában hasznosította a nálunk tanultakat. 2017-ben ő lett a világ legjobb cukrásza, mivel megnyerte Nagy-Brittaniában a „Torta Oszkárának” is nevezett világbajnokságot!

Jelentkezni az oldal alján lévő űrlapnál tudsz! Lehetőleg minimum 1 héttel a tanfolyam előtt tedd meg, vagy amíg a létszám be nem telik! A felnőtt (12 év fölött) rajztanfolyam 3 napos és hétvégi napot is érint. Minden eszközt biztosítunk. Enni-inni lehet hozni. Helyileg általában valahol a belvárosban szoktunk lenni, de ezt mindig az aktuális városhoz kiküldöm a jelentkezőknek.

* A 100%-os garancia az "élő" rajztanfolyamnál azt jelenti, hogy ha valaki abszolut amatőr a rajzhoz és a 3 nap alatt semmit sem fejlődik, 100%-ban visszatérítjük a tanfolyam árát, amennyiben a tanfolyamon végig részt vett, és minden feladatot megcsinált!

További információk miatt érdeklődhet a 06-30/85-25-423-as telefonszámon Rácz Balázsnál (hangpostán üzenethagyásra, vagy visszahívós üzenetre nem tudunk válaszolni) vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen is!

 Szilasi Horváth Tiborné AnnaMartin mix 01 copy csak Martin 500px

 

3 NAPOS RAJZTANFOLYAM (minden korosztály):

A 3 napos klasszikus vagy nagy jobb agyféltekés rajztanfolyam ára felnőtteknek: csak most 50.000 Ft helyett 37.900 Ft; 18 éves korig diákoknak: 45.000 Ft helyett 34.900 Ft, amely minden eszközt tartalmaz a tanfolyam idejére. Ha színesre jönnél (mert már elvégezted nálunk a kezdőt!), akkor a sima tanfolyami jelentkezést töltsd ki és írd oda a megjegyzésbe, hogy te már voltál a grafiton és a színesre szeretnél jönni! Az alsó korhatár 12 év.

2 NAPOS RAJZTANFOLYAM (minden korosztály):

A 2 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam ára felnőtteknek: csak most 40.000 Ft helyett 31.900 Ft; 18 éves korig diákoknak: 36.000 Ft helyett 28.900 Ft, amely minden eszközt tartalmaz a tanfolyam idejére. Ha színesre jönnél (mert már elvégezted nálunk a kezdőt!), akkor a sima tanfolyami jelentkezést töltsd ki és írd oda a megjegyzésbe, hogy te már voltál a grafiton és a színesre szeretnél jönni! Az alsó korhatár 12 év.

ONLINE TANANYAGOK (akár már 4 éves kortól): 

Válassz az űrlapnál lent az ONLINE tananyagokból, amelyeket személyre szabottan is kérhetsz (korhoz és tudáshoz igazítva akár már 4 éves kortól is)! Rendelés esetén elküldjük neked e-mailben a rajzos feladatlapokat, amelyeket újra és újra lerajzolhatsz majd bármely technikával. A mi tananyagaink különlegessége, hogy korodhoz és a tudásodhoz igazítjuk a kihívást, így garantált a sikerélmény is, mert mindig sikerül majd lerajzolni azokat. Emellett pedig változatosan tudsz fejlődni, hiszen számtalan módon variáljuk a feladatok mögött rejlő technikai fejlesztéseket (nemcsak portrét gyakorlunk bennük).

Választhatsz az ONLINE RAJZFEJLESZTÉS (mindenféle témakörből életkorhoz és tudáshoz igazítva) és a témakörönkénti anyagokból, pl. ONLINE RAJZ A LOVAKRÓL című anyagainkból is a lenti űrlapnál. 1 ONLINE TANANYAG 50 feladatlapot tartalmaz, amelynek az ára egységesen 6.990 Ft.

Online tananyag megrendeléséhez az átutalásnak kell megérkeznie a következő bankszámla számra: Rácz Balázs, Cib Bank, Bankszámlaszám: 10700165-63340765-51100005 Az átutaláskor a megjegyzésbe/közleménybe írja bele a kiválasztott csomag nevét (pl. online rajzfejlesztés).
 

GYERMEK RAJZTANFOLYAM (8-14 éveseknek): 

A 2 napos kezdő gyermek tanfolyam ára (8-14 éveseknek) csak most 34.000 Ft helyett 22.900 Ft, amely minden eszközt tartalmaz a tanfolyam idejére. Csak ott indul gyermek tanfolyam, ahol a város nevénél ott van a GYERMEK szó! Itt az alapokat tanuljuk meg, valamint a tananyag nehézségét a gyerekekhez igazítjuk. Grafittal és színesben is alkotunk, a végén portré (arc) rajzolással zárul. A kifogástalan rajzoláshoz teljesen kezdőknél természetesen további otthoni gyakorlásra lesz még szükség, amit elmondunk majd hogyan tegyék meg. A gyermek tanfolyamon többek között ezt a képet is elkészítjük:

Ló 01 350px

(Amit hozni kell a gyermek tanfolyamra: Néhány színes cseruza. Minden mást adunk! A gyerek tanfolyamon a vonalkövetést, árnyalást és a színek ábrázolását tanuljuk elsősorban. Készülnek képek állatokról, emberről, tárgyakról. Elindítjuk a profi rajzos (egyéb iskolai tantárgybeli) gondolkodás és komplex látásmód mechanizmusát. Ezenkívül rengeteg alaptechnikai tanáccsal látjuk el őket menet közben, amelyet ott helyben, egyénre szabottan lehet csak megállapítani.)
20190427 171109 v2 copy 500px

 Nálunk már a kezdő tanfolyamon megtanulnak portrét rajzolni!

 

RAJZTANFOLYAMI VÁROSOK - hétköznap felnőttekkel legtöbbször 14.30-tól szoktunk kezdeni, gyermekekkel 15.30-tól!

(lent töltsd ki az űrlapot)

ONLINE RAJZFEJLESZTÉS

ONLINE RAJZ A LOVAKRÓL/ÁLLATOKRÓL

ONLINE RAJZ AZ EMBERRŐL

3 NAPOS RAJZTANF. - Pécs - 2021. febr. 26-27-28.

GYERMEK RAJZTANF. - Pécs - 2021. febr. 27. és 28.

B-ART LOGIKA TANF. - Budapest (Klinikák megálló közelében) - 2021.márc. 6-7. [itt nem a rajzot fejlesztjük]

GYERMEK RAJZTANF. - Békéscsaba - 2021. márc. 9. és 10.

GYERMEK RAJZTANF. - Sopron - 2021. márc. 13. és 14.

GYERMEK RAJZTANF. - Szombathely - 2021. márc. 13. és 14.

3 NAPOS RAJZTANF. - Érd - 2021.márc. 18., 20-21.

3 NAPOS RAJZTANF. - Szigetszentmiklós - 2021. márc. 19-20-21.

Ha bármely okból nem tudja kitölteni/elküldeni az űrlapot, akkor az adatokat elküldheti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is!

Online tananyag megrendeléséhez az átutalásnak kell megérkeznie a következő bankszámla számra: Rácz Balázs, Cib Bank, Bankszámlaszám: 10700165-63340765-51100005 Az átutaláskor a megjegyzésbe/közleménybe írja bele a kiválasztott csomag nevét (pl. online rajzfejlesztés).


Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.