Jobb agyféltekés rajztanfolyamok

Figyelem! Nem kell hozzá rajztudás!

veronika01

Városnevek és Dátumok, valamint a Jelentkezési Űrlap mindig az oldal alján van!

A jobb agyfélteke beindításával olyan produkciókat, műveket tudsz majd te is létrehozni, amelyekről még jelenleg nem is álmodsz… és ez most nem trükk, hanem a valóság. A B-art tanfolyamokon hozzáértő szakemberektől tanulhatod meg a módszert, amely utat nyit álmaid felszínre hozásához

EmmaW

A rajztudás frenetikus növelése mellett a fantáziát és kreativitást igénylő szakmákhoz való tehetséget magasfokon fejlesztheted, valamint növelheted az önbizalmad és a koncentrációs képességeidet is a mi általunk tanított metódussal, amely pihentető, relaxációs, lazító hatással ötvöződik!

Fontos kiemelni, hogy mi nem csak a jobb, hanem a bal agyféltekét is fejlesztjük a tanfolyamokon! Ezért leszel képes átlátni a különböző tevékenységekben lévő rendszereket, amely garantálja a kimagasló teljesítményt. Tehát: nemcsak másolni tanítunk, hanem gondolkodni is!

Jelentkezni az oldal alján lévő űrlapnál tudsz! Lehetőleg minimum 1 héttel a tanfolyam előtt tedd meg, vagy amíg a létszám be nem telik! A felnőtt (11 év fölött) rajztanfolyam 3 napos és hétvégi napot is érint. Minden eszközt biztosítunk. Enni-inni érdemes hozni. Helyileg általában valahol a belvárosban szoktunk lenni, de ezt mindig az aktuális városhoz küldjük ki a jelentkezőknek.

 

 

További információk miatt érdeklődhet a 06-30/85-25-423-as telefonszámon Rácz Balázsnál vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen is!

Szilasi Horváth Tiborné Anna 345px

 

3 napos rajztanfolyam: 

A felnőtt és 12+ korosztály számára. Jelentkezni mindig az alul lévő űrlapon lehet.

A 3 napos klasszikus vagy nagy jobb agyféltekés rajztanfolyam ára felnőtteknek: 52.900 Ft; 18 éves korig diákoknak: 47.900 Ft, amely minden eszközt tartalmaz a tanfolyam idejére. Itt dupla óraszámban, a teljes grafit módszert megtanuljuk. Tehát annyit tanulunk, mint más tanfolyamokon a kezdő+haladó együtt. 2 tanfolyamot kapsz 1 áráért!

Gyermek rajztanfolyam: 

A 8-14 éves korosztály számára. Jelentkezni mindig az alul lévő űrlapon lehet.

A 2 napos "kezdő" gyermek tanfolyam ára (8-14 éveseknek) 26.900 Ft (2022. dec. 1-ig), amely minden eszközt tartalmaz a tanfolyam idejére. A 2022. dec. 1 után induló tanfolyamoknál az ára: 28.900 Ft. Csak ott indul külön gyermek tanfolyam, ahol a város nevénél ott van a GYERMEK KEZDŐ szó! Itt az alapokat tanuljuk meg, valamint a tananyag nehézségét a gyerekekhez igazítjuk. Grafittal és színesben is alkotunk, a végén portré (arc) rajzolással zárul. A gyermek rajztanfolyamon résztvevők részben megkapják a Rajzlexikont is! A kezdő gyermek tanfolyam másik tananyagát a kezdő rajzterápia tanfolyamokon tanítjuk.

A gyermek tanfolyamon többek között ezt a képet is elkészítjük:

Ló 01 350px

(Amit hozni kell a gyermek tanfolyamra: enni-inni (nasi), és néhány színesceruza, ami otthon van. Minden mást adunk! A gyerek tanfolyamon a vonalkövetést, árnyalást és a színek ábrázolását tanuljuk elsősorban. Készülnek képek állatokról, emberről, tárgyakról. Elindítjuk a profi rajzos (egyéb iskolai tantárgybeli) gondolkodás és komplex látásmód mechanizmusát. Ezenkívül rengeteg alaptechnikai tanáccsal látjuk el őket menet közben, amelyet ott helyben, egyénre szabottan lehet csak megállapítani.)
 
 

 

 Nálunk már a kezdő tanfolyamon megtanulnak portrét rajzolni!

 

VÁROSOK, IDŐPONTOK:

(lent töltsd ki az űrlapot)

GYERMEK RAJZTANFOLYAM - Szigetszentmiklós 2022. okt. 15-16.

GYERMEK RAJZTANFOLYAM - Pestszentlőrinc 2022. okt. 15-16.

GYERMEK RAJZTANFOLYAM - Székesfehérvár 2022. okt. 22-23.

GYERMEK RAJZTANFOLYAM - Veszprém 2022. okt. 22-23.

GYERMEK RAJZTANFOLYAM - Győr 2022. okt. 29-30.

GYERMEK RAJZTANFOLYAM - Tatabánya 2022. okt. 29-30.

GYERMEK RAJZTANFOLYAM - Sopron 2022. nov. 5-6.

GYERMEK RAJZTANFOLYAM - Szombathely 2022. nov. 5-6.

GYERMEK RAJZTANFOLYAM - Fót 2022. nov. 12-13.

GYERMEK RAJZTANFOLYAM - Szentendre 2022. nov. 12-13.

 

 

Ha bármely okból nem tudja kitölteni/elküldeni az űrlapot, akkor az adatokat elküldheti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is!


Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot!Powered by BreezingForms


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.