Rajztanfolyam és rajzterápia

Jobb agyféltekés, így nem kell hozzá rajztudás!

veronika01

Városnevek és Dátumok, valamint a Jelentkezési Űrlap mindig az oldal alján van!

A jobb agyfélteke beindításával olyan produkciókat, műveket tudsz majd te is létrehozni, amelyekről még jelenleg nem is álmodsz… és ez most nem trükk, hanem a valóság. A B-art tanfolyamokon hozzáértő szakemberektől tanulhatod meg a módszert, amely utat nyit álmaid felszínre hozásához.

Kiváló a demencia és a stressz ellen is!

EmmaW

A rajztudás frenetikus növelése mellett a fantáziát és kreativitást igénylő szakmákhoz való tehetséget magasfokon fejlesztheted, valamint növelheted az önbizalmad és a koncentrációs képességeidet is a mi általunk tanított metódussal, amely pihentető, relaxációs, lazító hatással ötvöződik!

Fontos kiemelni, hogy mi nem csak a jobb, hanem a bal agyféltekét is fejlesztjük a tanfolyamokon! Ezért leszel képes átlátni a különböző tevékenységekben lévő rendszereket, amely garantálja a kimagasló teljesítményt. Tehát: nemcsak másolni tanítunk, hanem gondolkodni is!

Jelentkezni az oldal alján lévő űrlapnál tudsz! Lehetőleg minimum 1 héttel a tanfolyam előtt tedd meg, vagy amíg a létszám be nem telik! A felnőtt (11 év fölött) rajztanfolyam 3 napos és hétvégi napot is érint. Minden eszközt biztosítunk. Enni-inni érdemes hozni. Helyileg általában valahol a belvárosban szoktunk lenni, de ezt mindig az aktuális városhoz küldjük ki a jelentkezőknek.

 

 

További információk miatt érdeklődhet a 06-30/85-25-423-as telefonszámon Rácz Balázsnál vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen is!

Szilasi Horváth Tiborné Anna 345px

 

3 napos rajztanfolyam: 

Minden korosztály számára. Jelentkezni mindig az alul lévő űrlapon lehet.

A 3 napos klasszikus vagy nagy jobb agyféltekés rajztanfolyam ára felnőtteknek: 70.000 Ft; 18 éves korig diákoknak: 65.000 Ft, amely minden eszközt tartalmaz a tanfolyam idejére. Itt dupla óraszámban, a teljes grafit módszert megtanuljuk. Tehát annyit tanulunk, mint más tanfolyamokon a kezdő+haladó együtt. 2 tanfolyamot kapsz 1 áráért! A végén portré (arc) rajzolással zárul.

20181118 171833 kivágott v2 copy345px

2 napos rajztanfolyam és rajzterápia

Minden korosztály számára és mindkét módszer 1 tanfolyamban. Jelentkezni mindig az alul lévő űrlapon lehet.

A 2 napos "kezdő" tanfolyam ára 30.000 Ft, amely minden eszközt tartalmaz a tanfolyam idejére. Az alapoktól indulunk, a legkülönlegesebb, Magyarországon csak nálunk megtalálható jobb agyféltekés technikával. Minden lényeges dolgot megtanulsz, amellyel a leggyorsabban tudod magad fejleszteni. A végén portré (arc) rajzolással zárul.

DSC01113 copy v 500px

Problémáink, stresszes gátaink megakasztják a boldogságot, a tudást vagy sikeres érvényesülést az iskolában, munkában, magánéletben vagy bármely egyéb helyen. A stressz nagyon nagymértékben felgyorsíthatja az egészségügyi vagy kognitív hanyatlást. Ez szinte mindenre kihat. Ez ellen kiváló a színes rajzterápia, amely egyedi tananyagának köszönhetően könnyű és élvezetes.

Ezen a tanfolyamon megtanulhatod a grafit és a színes mődszer legfontosabb alapjait és a végén képes leszel portrét is rajzolni!

20181028 120757 copy345px

Gyermek rajztanfolyam: 

A 8-14 éves korosztály számára. Jelentkezni mindig az alul lévő űrlapon lehet.

A 2 napos "kezdő" gyermek tanfolyam ára 8-14 éveseknek 30.000 Ft, amely minden eszközt tartalmaz a tanfolyam idejére. Csak ott indul külön gyermek tanfolyam, ahol a város nevénél ott van a GYERMEK szó! Itt az alapokat tanuljuk meg, valamint a tananyag nehézségét a gyerekekhez igazítjuk. Grafittal és színesben is alkotunk, a végén portré (arc) rajzolással zárul. A kezdő tanfolyam színes tananyagát a rajzterápia tanfolyamokon tanítjuk.

A gyermek tanfolyamon többek között ezt a képet is elkészítjük:

Ló 01 350px

(Amit hozni kell a gyermek tanfolyamra: enni-inni (nasi), és néhány színesceruza, ami otthon van. Minden mást adunk! A gyerek tanfolyamon a vonalkövetést, árnyalást és a színek ábrázolását tanuljuk elsősorban. Készülnek képek állatokról, emberről, tárgyakról. Elindítjuk a profi rajzos (egyéb iskolai tantárgybeli) gondolkodás és komplex látásmód mechanizmusát. Ezenkívül rengeteg alaptechnikai tanáccsal látjuk el őket menet közben, amelyet ott helyben, egyénre szabottan lehet csak megállapítani.)
 
 

 Nálunk már a kezdő tanfolyamon megtanulnak portrét rajzolni!

gyszinestanf345px

 

 

2 napos rajztanfolyam és rajzterápia városok és időpontok:

Minden korosztálynak. Lent töltsd ki az űrlapot.

 

Győr március 2-3.
Mosonmagyaróvár március 2-3.

Érd március 9-10.
Tatabánya március 9-10.

Újpest március 16-17.
Pestszentlőrinc március 16-17.

Pécs március 23-24.
Kaposvár március 23-24.

 

Ha bármely okból nem tudja kitölteni/elküldeni az űrlapot, akkor az adatokat elküldheti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is!


Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot!

Powered by BreezingForms


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.