Angol terápia

the original franchise

Szuperintenzív és örökre bevésődik.

agy03v

Próbáld ki ingyen!

Relaxálja az agyat, ezáltal gyógyít és lazít. A két agyféltekének hála stresszmentes és tartós a nyelvtanulás. A vizuális kép örökre beépül. Könnyű, egyszerű és tényleg megjegyzed. Kapcsolj ki és töltsd fel elméd.

 Clipboard 12 27 2023 01 08

4000 szó akár 1 hét alatt

 bigstock Alphabet written with blocks 65843869 copy 350px

24 000 perc gyógyító kikapcsolódás

 bigstock Thoughtful attractive artist h 51934450 kicsi

Próbáld ki ingyen!

 

Mit teszünk a tanfolyamon?

1. Az agyat maximálisan nyitottá tesszük az angolra, majd rögzítjük a kifejezéseket a tudatalattiba, örökre!

2. Relaxált állapotba viszed agyhullámaid, így gyógyítod is magad.

3. Megértjük azok jelentését, használatát.

4. Hatékony és egyben könnyű módszerekkel előhívjuk az agyunkba ültetett mondatokat.

5. Mindenki a saját stílusában fejezi ki önmagát.

relax pajzs 345px

Iskolákban eddig ezt nem tanították!

shutterstock 471508550 kicsi

 A Lozanov módszert is használjuk, így 98%-os a megértés.

 relax time345px

Élvezd a pillanatot!

nevetés 02 345px

Stressz és demencia ellen is kiváló!

 4képesség copy345px

Mit ad neked a tanfolyam?

1. Az angolban az eddigi leghihetetlenebb fejlődést. Sokkal színesebb és lazább lesz az angol beszéded, könyebben megértesz majd mindent.

2. Relaxációs készséget: amellyel stabil "alapot" építesz egészségednek, gondolataidnak, erőforrásaidnak.

3. A demencia és a depresszió ellen kiváló. Nyugalmat és magabiztosságot ad.

 shutterstock 221015719 370 px

Gyakran ismételt kérdések:

Mire használható az angol terápia?

Két fő okkal használják az angol terápiát:

1. Szuperintenzív beszédcentrikus angol-tudás fejlesztésre.

2. Életbeli problémák javításához, amely az agyhoz köthető: a (korai) demenciához, az életmódból adódó erőteljes stresszhez, agyi leterheltséghez és depresszióhoz, kezdődő Alzheimer-kórhoz. A főleg fiataloknál megjelenő adhd-hoz, sni-hez, asperger szindrómához, figyelemzavarhoz, koncentrációs zavarokhoz, hiperaktivitáshoz, vagy bármely egyéb problémához a témakörben.

 

 

Mennyire fogok majd emlékezni?

1. Tapasztalataink szerint 98%-os az angol szöveg megértésének szintje, valamint 90% fölötti a megjegyzés.

2. A hosszú távú emlékezés kb. 60-70%-os, az iskolai módszerrel ez 20-30%. Pár perces vizuális ismétléssel újra 90-98%-ra kerül, míg az iskolai módszernél szinte előlről meg kell tanulni mindent.

Próbáld ki ingyen!

teázás

A nagyszünetekben vendégünk vagy egy agyat felpezsdítő teára és apró süteményre.

 

Kell-e szerepelni online? Lényeges-e a kiejtésem? Fontos-e a nyelvtani tudásom?

1. Nem, nem, nem. Csak mond a legjobb tudásod szerint.

2. Az élő tanfolyamokon a beszélgetést rábízzuk az illetőre.

Clipboard 12 27 2023 01 10

Miért ne magolj szavakat?

1. A szavak klasszikus magolását 7-10-szer kell megtenned. Erre tudunk jobb megoldást.

2. Ezenkívül van sokkal gyorsabb módszer, mert 1 kifejezés felér 5 szóval.

 

 Miért válassz minket?

1. Nálunk nem kapod meg azt, amit más iskolákban. Más iskolákban nem kapod meg azt, amit nálunk. Így ez biztos hiányzik a tudásodból. Valamint eredeti, nemzetközi kiejtést tanulhatsz.

2. Így, ebben a formában, ezt sehol máshol nem kapod meg. Ez a saját szerzői jog által védett termékünk.

 Clipboard 12 27 2023 01 02v

Miért a tudatalattiba rögzítsd a tudást?

1. Különben nem jegyzed meg. Sok időt spórolsz, ha egyből odatesszük.

2. A tudatalatti kb. 10.000x gyorsabb, mint a tudatos agy.

 

Milyen agyi diszfunkciók esetén jó az angol terápia?

1. Közel 30 éves agyféltekés tapasztalatunk alapján az életkornak nem megfelelő agyi problémák a legtöbb esetben azonos kiindulóponttal rendelkeznek. Ezért, ha segít az angol terápia az egyik problémában, nagy valószínűséggel segít a többiben is, mert a problémák gyökerétől indulunk, ahonnan minden elindul.

2. Így a legjobb szívvel tudjuk ajánlani a (korai) demenciához, az életmódból adódó erőteljes stresszhez, agyi leterheltséghez és depresszióhoz, kezdődő Alzheimer-kórhoz. A főleg fiataloknál megjelenő adhd-hoz, sni-hez, asperger szindrómához, figyelemzavarhoz, koncentrációs zavarokhoz, hiperaktivitáshoz, vagy bármely egyéb problémához a témakörben.

Clipboard 12 27 2023 01 11

Milyen stílusú tanfolyamokra jöhetsz?

1. Online tanulhatsz, aktívan relaxálódhatsz videó oktatásokon keresztül egész évben.

2. Szuperintenzív élő alap-, kezdő-, haladó tanfolyamokra, ahol a nyelvtant is tanítjuk.

Próbáld ki ingyen!

Vélemények a tanfolyamról:

 Vélemények 01 angol copy345

Vélemények 02 angol copy345

Vélemények 03 angol copy345

 

Angol terápia tanfolyamok:

 

INGYENES PRÓBA

Próbáld ki ingyen a szókincsbővítő és a kifejezéstanuló módszerünket. Töltsd ki az űrlapot lent és kérd az ingyenes próbát.

 shutterstock 221015719 370 px

 

ONLINE TANFOLYAMOK

Jelentkezni mindig az űrlap kitöltésével lehet az oldal alján.

Online is csatlakozhatsz folyamatosan élő videóóráinkra egész évben. Hetente akár 400 új szót vagy akár 200 kifejezést/nyelvtani leckét is megtanulhatsz, ami 1 év alatt 10.000 kifejezést/nyelvtani lecke és 20.000 szó. Ez együtt akár 30.000 angol szót/kifejezést/mondatot, amely már anyanyelvi szintet jelent. Mindent egybevéve 1 év alatt összesen kb. 60.000 angol szóval fogsz találkozni, ami több, mint 200.000 magyar jelentésnek felel meg. Ez megfelel 5-10 évnyi szorgalmas iskolai tanulásnak.

Az új foglalkozások videóit megnézésre a rendelkezésedre bocsájtjuk, így bármikor ismételhetsz. Mindezt lazítva, saját tempódban, könnyedén, a relaxálás és a jobb agyfélteke segítségével. Élvezd a havi 500 perc új tananyagot.

 

Online Alap tanfolyam: „Nyaraláskor már én beszélek…”

Tanuld meg teljesen nulláról az angolt, vagy ismételd át az alapokat. Vizuális, beszédcentrikus módszerrel ismerheted meg az alapokat, amelynek a végén képes leszel egy külföldi nyaraláskor elboldogulni. A legfontosabb és leggyakrabban használt 500 szót, 150 kifejezést és 150 mondatot tanuljuk meg, helyezzük el a tudatalattiba. Elmagyarázzuk a nyelvtan úgy, ahogy eddig még sehol nem láthattad! Megérted és megjegyzed!

A tanfolyam 2 hónapos, összesen 20 órányi videóanyagot bocsájtunk a rendelkezésedre, hogy saját tempódban tudj gyakorolni.

Ára: 34.000 Ft.

 

Online Kezdő tanfolyam: „Be nem áll a szám…”

Tanuld meg kevés tapasztalattal a szövegcentrikusan angolt, ismételd át az alapokat, bővítsd szélesre a kifejezéseid tárházát. Vizuális, beszédcentrikus módszerrel ismerheted meg a folytatást, amelynek a végén képes leszel az alapdolgokat sokféle módon elmondani. Színesedik a kifejezésed módja, sokkal magabiztosabbá válsz. A következő legfontosabb és leggyakrabban használt 500 szót, 150 kifejezést és 150 mondatot tanuljuk meg, helyezzük el a tudatalattiba. Elmagyarázzuk a nyelvtan úgy, ahogy eddig még sehol nem láthattad! Megérted és megjegyzed!

A tanfolyam 2 hónapos, összesen 20 órányi videóanyagot bocsájtunk a rendelkezésedre, hogy saját tempódban tudj gyakorolni.

Ára: 37.000 Ft.

 

Online Haladó tanfolyam: „Felkészülök a középfokú szóbelire…”

Ebben a tanfolyamban végigmegyünk az összes olyan kifejezésen könnyűektől nehezekig, amit egy középfokú vizsgán használhatsz és amivel lenyűgözheted még a tanáraidat is. Beszéded folyamatossá válik, széleskörűen és gyorsan fogod alkalmazni angolban az általad kigondolt magyar mondatokat. A következő legfontosabb és leggyakrabban használt 400 szót, 150 kifejezést és 150 mondatot tanuljuk meg, helyezzük el a tudatalattiba, valamint felkészülünk a szóbelik legnagyobb buktatóira (pl. beszélj egy képről, halld meg az angol szövegeket a hanganyagokban, stb.).

A tanfolyam 3 hónapos, összesen 30 órányi videóanyagot bocsájtunk a rendelkezésedre, hogy saját tempódban tudj gyakorolni.

Ára: 40.000 Ft.

 

 Clipboard 12 27 2023 01

 

ÉLŐ RELAXÁCIÓS TANFOLYAMOK

Jelentkezni mindig az űrlap kitöltésével lehet az oldal alján.

Összegyűjtöttük a legfontosabb 3000 szót, kifejezést, mondatot, amellyel a leggyorsabb fejlődést érheted el az angol tanulása terén, összesen 24 tanóra (45 perces óra) leforgása alatt, eredeti, nemzetközi kiejtést használva. Ez kb. 10.000 magyar jelentéssel ér fel, akár 2 hétvége alatt!

Bővítsd szókincsed témakörönként. A kifejezéseken keresztül pedig rengeteg nyelvtani magyarázatot is megkapsz, ezáltal pedig tisztábban fogod kihallani és megérteni a nemzetközi angol szövegeket.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Miért? Ha most indulsz az angollal, akkor úgyis ezeket kellene megtanulnod. Ha pedig rutinosabb vagy, akkor is kevés az esély, hogy ezeket mind a tudatalattiba helyezted már. Ismétlésként még középfokú vizsgával is érdemes eljönni, hiszen egy új szemlélet új tudásforrást jelent.

 

Élő Alap tanfolyam: „Nyaraláskor már én beszélek…”

Tanuld meg nulláról az angolt, vagy ismételd át az alapokat. Vizuális, beszédcentrikus módszerrel ismerheted meg az alapokat, amelynek a végén képes leszel egy külföldi nyaraláskor elboldogulni. A legfontosabb és leggyakrabban használt 500 szót, 150 kifejezést és 150 mondatot tanuljuk meg, helyezzük el a tudatalattiba. Elmagyarázzuk a nyelvtan úgy, ahogy eddig még sehol nem láthattad! Megérted és megjegyzed!

A tanfolyam 2x fél napos, összesen 12 tanórás. Fizetni mindig csak a helyszínen kell, első alkalommal, érkezéskor, készpénzben. Ára: 34.000 Ft.

 

Ha bevésődik egy érzés, kifejezés, jelentés a tudatalattiba, akkor az örökre a tied, az örökre ott marad!

 2bd77d4b20f8af3db6c9db8e7039f327

 

Élő Kezdő tanfolyam: „Be nem áll a szám…”

Tanuld meg kevés tapasztalattal a szövegcentrikusan angolt, ismételd át az alapokat, bővítsd szélesre a kifejezéseid tárházát. Vizuális, beszédcentrikus módszerrel ismerheted meg a folytatást, amelynek a végén képes leszel az alapdolgokat sokféle módon elmondani. Színesedik a kifejezésed módja, sokkal magabiztosabbá válsz. A következő legfontosabb és leggyakrabban használt 500 szót, 150 kifejezést és 150 mondatot tanuljuk meg, helyezzük el a tudatalattiba. Elmagyarázzuk a nyelvtan úgy, ahogy eddig még sehol nem láthattad! Megérted és megjegyzed!

A tanfolyam 2x fél napos, összesen 12 tanórás. Fizetni mindig csak a helyszínen kell, első alkalommal, érkezéskor, készpénzben. Ára: 37.000 Ft.

 

A tudatalattiba helyezett kifejezés olyan tiszta, mint a világ legegyedibb plakátja. Mindig fel fogod ismerni!

ebb4618b3bd7edef3cb63113b1c7b55e

 

Fontos információk:

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével lehet. Bupesten a központi tanfolyamok a Klinikák megálló közelében vannak. A pontos helyszínt mindig tanfolyam előtt 3-4 nappal (azon a héten hétfőn) szoktuk kiküldeni. Enni-inni érdemes hozni, de mi is megvendégelünk egy kis csemegével. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, mindig a friss árak az érvényesek. Jelenlegi árak érvényesek 2024. 01. 01-től.

Az online tanítás díjait a következő bankszámla számra lehet utalni: Bankszámlaszám: 10700165-63340765-51100005 (Rácz Balázs, Cib Bank). Az átutaláskor a megjegyzés/közlemény rovatba kérem írja bele a résztvevő nevét, és azt, hogy online szeretne jelentkezni... pl. "Kovács Bertalan, online alap tanfolyam"

A további részleteket a jelentkezési űrlapban megadott e-mail címre kiküldjük Önöknek, ezért kérem pontosan töltsék ki azt.

 relax erdő 345px

 

Városok, időpontok:

Ingyenes próba: válaszd az ingyenes próbát!

 

Online tanítás:

válaszd az: "Alap tanfolyamot szeretnék." pontot, vagy

válaszd a: "Kezdő tanfolyamot szeretnék." pontot, vagy

válaszd a: "Haladó tanfolyamot szeretnék." pontot.

 

Élő tanfolyamok:

Alap tanfolyamok: "Nyaraláskor már én beszélek..."

Veszprém április 6-7.
Székesfehérvár április 6-7.

Nyíregyháza április 13-14.
Debrecen április 13-14.

Miskolc április 20-21.
Eger április 20-21.

Győr április 27-28.
Tatabánya április 27-28.

Szombathely május 4-5.
Sopron május 4-5.

Szigetszentmiklós május 11-12.
Pestszentlőrinc május 11-12.

Újpest május 18-19.
Érd május 18-19.

Budapest május 25-26.
Budapest május 25-26.

 

Ha bármely okból nem tudod kitölteni/elküldeni az űrlapot, akkor az adatokat elküldheted a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is!

Az Angol terápia nyomtatott, szóbeli, írásbeli, hangbeli, vizuális tananyagai, akár élőben, akár az interneten, akár online, szerzői jog által védett termékek. A szerző minden jogot fenntart. Copyright © Rácz Balázs


Jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot!

Powered by BreezingForms

 


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.