Barion Pixel
    • Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

  • Home
-32%

Az alap alapjai: TELJES ALAPCSOMAG 28 videóval

Original price was: 16.346 Ft.Current price is: 11.142 Ft.

Kategória:

A TELJES ALAPCSOMAG 28 videóval azoknak, akik most kezdik az angol tanulását vagy esetleg szeretnék átismételni a legeslegfontosabb angol nyelvtant, illetve a legfontosabb megtanulandó szavakat, kifejezéseket, mondatokat. Ezzel a legesleggyorsabb fejlődést lehet elérni az angolban, amelyet feltétlen tudnod kell ahhoz, hogy jól tudj kommunikálni. Összegyűjtöttük a legfontosabb nyelvtani tudást és el is magyarázzuk. Könnyen, egyszerűen, érthetően, jobb agyféltekés módon tudod elsajátítani az alapokat, hogy kialakuljon a beszédcentrikus magabiztosság és a laza önkifejezés.

A Csomag tartalmazza: Az alap alapja Nyelvtan 1-2. rész, Legfontosabb 206 szó, Legfontosabb igék 1. rész, 4D Ételek és italok 1. rész, Szókincsbővítés: Active Lifestyle, 4D Az ABC és a nevek kiejtése nevű videókurzusokat is. Ha a teljes csomagot rendeled meg, akkor nagy kedvezménnyel lehet tied ez a tudás!

Különleges tanulási módszerrel sajátíthatod el az ismereteket, amely, mint mindig, semelyik másik termékben sem található, hiszen minden termékcsaládot egyedi módon tanítunk. Ezáltal segítjük elő, hogy a lehető legtöbb tanulási módszert sajátíthasd el, amely minden további tanulmányodban is a segítségedre lesz majd.

error: Védett tartalom!